sven 0 Posted April 12, 2013 onaj crveni R36 turbo navodno ima 950 konja.. Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted April 14, 2013 (edited) U zadnje vrijeme po pitanju stajlinga totalno me pere look devedesetih i sve one stae stvari koje su nekad bile in. Votex, Hella .... Konkretno u ovom slucaju Magic Colours, u ovom slucaju totalno mi to dobro izgleda Edited April 14, 2013 by sven Share this post Link to post Share on other sites
Sarajlic 0 Posted April 14, 2013 Trica clana enes-a Stvarno je extra slozena Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 15, 2013 U zadnje vrijeme po pitanju stajlinga totalno me pere look devedesetih i sve one stae stvari koje su nekad bile in. Votex, Hella .... Konkretno u ovom slucaju Magic Colours, u ovom slucaju totalno mi to dobro izgleda I MOMO felge. Share this post Link to post Share on other sites
a112 0 Posted April 15, 2013 U zadnje vrijeme po pitanju stajlinga totalno me pere look devedesetih i sve one stae stvari koje su nekad bile in. Votex, Hella .... Meni je to već dulje vrijeme napeto, a vidim i po forumima se sad ljudi time bave. Dobar 3er na fotografiji svakako! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted April 19, 2013 I MOMO felge. Momo Ferrari Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 7, 2013 Meni definitivno najjebenija trica,savrsenstvo Share this post Link to post Share on other sites
MATAVR6 0 Posted May 7, 2013 I da na ovakvom autu ovako zijeva branik Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 7, 2013 I da na ovakvom autu ovako zijeva branik Na ovim slikama je jos ok,gle ovu proslogodisnju Ima preko 600 KS,bilo bi cudno da je sve "na hrpi" Share this post Link to post Share on other sites
zmaric1603 0 Posted May 8, 2013 I da na ovakvom autu ovako zijeva branik probaj ti nastelat branik Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 8, 2013 (edited) I da na ovakvom autu ovako zijeva branik Ufff, ako to tako smeta. Onda mene od danas sramota izvesti auto u vožnji zbog tih zazora. Edited May 8, 2013 by Zrinedin Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted May 10, 2013 Za današnje pojmove smješna,gledao je na nekom švabskom kanalu prije 10+ godina,malo klasike: Share this post Link to post Share on other sites
-Jelko- 0 Posted May 10, 2013 pogledaj ko je uplodao video taj auto je bio pojam u svoje vrijeme,felge su PLS vitesse Share this post Link to post Share on other sites