said 3 Posted June 8, 2015 Bio je tu na forumu jedan projekt zwo za prodaju Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted June 11, 2015 projekt zwo On govori za retrovizore, a onaj je imao sve osim retrovizora A cijena im je opaka Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 11, 2015 Nije mi jasno, zakej je tak zmazan ova bunker u kojem je boca i zrak? Valjda slika nije iz iste serije ili nekaj, jer cini mi se da su slike sa nekog meetinga. Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted June 11, 2015 Nije mi jasno, zakej je tak zmazan ova bunker u kojem je boca i zrak? Valjda slika nije iz iste serije ili nekaj, jer cini mi se da su slike sa nekog meetinga. Pa ne mora bit sve čisto. Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 277 Posted June 11, 2015 A ne znam, obicno svi lickaju svoje aute za meetinge a ovaj bunker ne zgleda kao da je napravljen za prenosit slamu Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted June 18, 2015 Zna variant biti bolji od običnog, puno puta sam se zapitao zato nitko kod nas ne slaže varianta kako treba :/ Share this post Link to post Share on other sites
Soksi 0 Posted June 18, 2015 (edited) Zna variant biti bolji od običnog, puno puta sam se zapitao zato nitko kod nas ne slaže varianta kako treba :/ To sam i ja razmiljo pa shavtih, koji će mi *rac dugačka mrcina, kad mogu imat mali autić koji isto izgleda mada su meni karavani napetiji Edited June 18, 2015 by Soksi Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted June 18, 2015 Ja jo ne mogu shvatiti, vidit mk3 vagona u podu jebeno izgleda, eh da mi je vratiti vrijeme Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted June 18, 2015 Ja sam uvijek za karavana najvise zato sto ih nema puno nikad Share this post Link to post Share on other sites
Mijo_vw 0 Posted June 18, 2015 Bjeze svi od trojke u stock stanju, izgleda loe pogotovo zadnji kraj, ali svejedno bi bio pojava na nasim cestama Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted July 14, 2015 Ova je mi ja najbolja unazad pola godine. Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted January 3, 2017 Ova gore crna trojka s kožom ima užasno loše upasana sjedala od četvorke. Imo sam tako par tjedana upasana preko adaptera i to je užasno loš položaj za sjedenje. Share this post Link to post Share on other sites