master 2 Posted June 27, 2009 Najprije to, Onda ovo, jednostavno, a meni SAVRŠENO Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted July 1, 2009 ovaj je negdje i t županije od RS G 60 ca. 50tak km od mene... vr6t koji se vozi svako dan kao daily driver... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 1, 2009 gdje si našao ovu sliku, šta se desilo sa ovim autom... Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted July 1, 2009 gdje si našao ovu sliku, šta se desilo sa ovim autom... jednu jedinu tu našao i tražim dalje i nikako pronaći ostatak, zanimljiva su mi ova proširenja Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 1, 2009 a59 body kit...ukucaj u google... Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted July 1, 2009 taj plavi to NIJE pravi rally g3, več je to zadnji kit od SMS-a koji je trebo bit zamjenski dio u slučaju bum traš krc, i onda je taj lik NGP to preko neke jebeno jebene štele našo u californiji par kilometara odalje negove radione i kupio , nisam siguran al mislim 15 000 $ , što je uzmemo li u obzir raritet i materija ( full carbon , kevlar) razumna cjena. nedavno ga je prodo ( taj iz ngp-a) neznase kome ,nit se autič više pojavljuje ( neki kažu da ga je uzeo onaj komičar što skuplja aute ( e nemogu se sjetit imena a poznat je skroz) ) eto toliko ukratko od mene od mog istraživanja o A59 autut, specialno o tom plavom, imam slika tih prašnjavih 20-ak + ovako što imam Share this post Link to post Share on other sites
BadBoi 0 Posted July 2, 2009 ( neki kažu da ga je uzeo onaj komičar što skuplja aute ( e nemogu se sjetit imena a poznat je skroz) ) Jay Leno?! Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted July 3, 2009 Jay Leno?! jest vala Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted July 5, 2009 protiv plastika sam ali ovaj zamnoplavi sa bmw-ovim M flgama ljepo slozeno Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted July 8, 2009 (edited) Edited July 9, 2009 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
Guest MRX Posted July 10, 2009 evo jedna sa mog desktopa A59 body kit Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 12, 2009 protiv plastika sam ali ovaj zamnoplavi sa bmw-ovim M flgama ljepo slozeno uvijek sam se pitao kako na golfu stoji ta felga i mogu rec,vrlo dobro Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted July 13, 2009 kak su mi zakon ovi crveno bjeli mogu se dogovorit pa igrat damu ili mlin sam da si nacrtaju polja Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted July 13, 2009 kak su mi zakon ovi crveno bjeli mogu se dogovorit pa igrat damu ili mlin sam da si nacrtaju polja Fakat prebolesno izgledaju...Odusevljen sam! Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 19, 2009 crveni su zakoooooooooooon!!! Share this post Link to post Share on other sites
a112 0 Posted July 24, 2009 (edited) Vjerojatno je već bilo,ali ne škodi ponovit. Osim Brokestatus trice sa RF dvije meni zanimljive kombinacije felge/tričina. Tričina na 13" i Tričina na Fuchs Edited July 24, 2009 by a112 Share this post Link to post Share on other sites