Speedy-RI 0 Posted November 6, 2009 Brane mislis li isto sto i ja Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted November 6, 2009 Jedino ova krom lajsna na braniku ne štima,ostalo na nivou III-ke Share this post Link to post Share on other sites
mirda13 0 Posted November 9, 2009 može li mi tko reći kako se zovu ove čelične felge na zelenom golfu, par postova više?jel imaju koji naziv,model, ili su samo obične čelične felge ?????? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted November 9, 2009 Brane mislis li isto sto i ja mislim frende vjeruj mi.hehe Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 9, 2009 koja je ovo felgona gore? sorry na OT Share this post Link to post Share on other sites
a112 0 Posted November 9, 2009 (edited) BBS E30 stil tj općenito E stil ,postoje i replike od HTN-a tj vjerojatno su ovo replike (nisam nikad vidio high res taj auto) Edited November 9, 2009 by a112 Share this post Link to post Share on other sites
Crazy 9-0 0 Posted November 9, 2009 mislim frende vjeruj mi.hehe onda jedva cekam update u projektima Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 9, 2009 može li mi tko reći kako se zovu ove čelične felge na zelenom golfu, par postova više?jel imaju koji naziv,model, ili su samo obične čelične felge ?????? Misliš s onog zelenog? Obične čelične felge Share this post Link to post Share on other sites
mirda13 0 Posted November 11, 2009 Misliš s onog zelenog? Obične čelične felge da na te sam mislio.hvala.mislio sam da mozda imaju koji naziv posebni ali izgleda nemaju.hvala svejedno. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 6, 2009 zelenko mi je odličan Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted December 6, 2009 Ovo sa ekscentricnim znakom na masci prvi put vidim i mogu reci da mi jako dobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 7, 2009 (edited) dobra fora sa znakom ....da je tako skemijati masku od venta da mi je znati kako bi izgledalo?? samo da bar nema ovakav lip Edited December 7, 2009 by trojka Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 8, 2009 Vi recite kaj god al dosad nema hebenije trice od ove nit previše nit premalo Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted December 8, 2009 woodoo u pravu si....samo ovi retraci bodu u oci malo....al savrsena trica........ Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted December 8, 2009 woodoo u pravu si....samo ovi retraci bodu u oci malo....al savrsena trica........ Pridruzujem se kritici ali izgleda taman Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 9, 2009 (edited) Nakupila se hrpa slika,pa da podjelim s vama. ProjektZwo Caby Keskin KT1 u crnoj izvedbi Porsche Turbo felga Jedna divna njuškica Edited December 9, 2009 by MarkoGTi Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted December 21, 2009 (edited) Edited December 21, 2009 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted December 21, 2009 Gle kako smotani branici na žutom Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 21, 2009 Gle kako smotani branici na žutom pre debelo izgledaju.... Share this post Link to post Share on other sites
BlekStena 0 Posted December 21, 2009 Gle kako smotani branici na žutom nest mi tu cudno :S da nije PS ovaj zuti Share this post Link to post Share on other sites