golfijaner 0 Posted January 23, 2010 koja je ovo felga na ovoj zadnjoj trici?? pa jubi, koja ce biti Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted January 24, 2010 meni su ti farovi bas za 5!!! toliko su rijetki i svima ruzni, da bi ih stavio da imam opet mk3... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 24, 2010 meni su ti farovi bas za 5!!! toliko su rijetki i svima ruzni, da bi ih stavio da imam opet mk3... Moram se složit s tobom, razmišljao sam i o tome ozbiljno Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted January 24, 2010 hehe, ali samo crne sa krizom, ne obicno bijele... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 24, 2010 bilo ga više "takvih farova": od tih se mi više sviđaju ovi sa većim komorama, jer mi ovi u sredini nisu baš simetrični, tj. s vanje strane ostaje praznina, što mi se nimalo ne sviđa... evo par komada na autu: za ovo nisam ni znao da postoji: abt pazi ovo: i opet kažem, na mk3 svatko definitivno može ima unique front, samo malo mućnut s glavom Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted January 24, 2010 te na koje ja mislim, to su crne projekt zwo sa krizim... te sa velikim komorama su hella/votex... a te najgornje su neke jeftine aftermarket... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 24, 2010 imaš sliku kakvu, ili su to ove kao na žutom cabriu? svejedno, ne sviđaju mi se Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted January 24, 2010 da, te na zutom cabriu su ti farovi... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted January 25, 2010 meni su ti farici bas guba kad sam ih vidio na casperovom ventu bas su mi lepi i ja sam razmisljal o njima ali sam skemijal nekaj drugo :rolleyes: Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted January 25, 2010 zuti prosireni mi je do jaja, ima jos slika od njega? Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 25, 2010 zuti prosireni mi je do jaja, ima jos slika od njega? samo te su bile... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted January 25, 2010 ukucam na gugl ''1552 mk3'' i nadjem thread iz kojeg su ove slike http://forums.vwvortex.com/zerothread?cmd=...&id=4294369 Tražio sam ovaj auto , jedan od meni najljepših mk3 bez trendy i čajna šit dijelova gore A ovu knjigu imam Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 27, 2010 Vidio sam tu trojku već prije, i mogu reć da mi je među top5 trojki koje sam u životu uopće vidio. Jednostavno, a tako predivno. Ama baš sve Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted January 27, 2010 uff..ova zadnja je odlicnaaa Share this post Link to post Share on other sites
ivan 88 0 Posted January 28, 2010 http://img125.imageshack.us/img125/1279/dsc6250ot9.jpg . jedna od jebenijih Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 28, 2010 http://img125.imageshack.us/img125/1279/dsc6250ot9.jpg . jedna od jebenijih Ovako je i meni uvijek ralica bijela od pješčane prašine :D Share this post Link to post Share on other sites
ivan 88 0 Posted January 28, 2010 Ovako je i meni uvijek ralica bijela od pješčane prašine :D da bog da i moja bude takva i imala pješčanou ralicu Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted February 1, 2010 http://i251.photobucket.com/albums/gg297/tihca/IMG_5294.jpg zakon!!! Share this post Link to post Share on other sites
Tolic 0 Posted February 1, 2010 Ocito je da te felge i taj motor moraju bit skupa... Presavrsen auto Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted February 2, 2010 jesu to projekt zwo retrovizori, jel se to još može kupit?? pitam jer sam negdje pročito da se više ne proizvode Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted February 2, 2010 ne proizvode se vise, ali ako se skupi ca. 50 kandidata onda p2 napravi opet malu kolicinu... cijena za jedan set je ca. 400-500€ Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted February 2, 2010 jesu to projekt zwo retrovizori, jel se to još može kupit?? pitam jer sam negdje pročito da se više ne proizvode Hm znaci ove felge trebam staviti ukoliko zelim porsche celjusti napred... I nije neki izbor bas.. Share this post Link to post Share on other sites