Rallye VR6 8 Posted March 12, 2011 Jedan žestoki ABF VW Motorsport Golf 3 Kit car. U originalu je imao 280 KS atmosferskih Kako VWMS spušta auto da geometrija ovjesa ostane kako treba Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted March 12, 2011 (edited) ima kakva priča s autom, stoji, koristi se za nešto? neki detalji ako ništa barem tehnički edit: i pitanje šta se dobije s ovakvim zadnjim ovjesom Edited March 12, 2011 by master Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted March 12, 2011 ima kakva priča s autom, stoji, koristi se za nešto? neki detalji ako ništa barem tehnički edit: i pitanje šta se dobije s ovakvim zadnjim ovjesom Mislim da se vozi na Rally-u. Detalje baš i ne znam. Kada jako spuštaš golf 1 , 2 , 3 , onda zadnji kotači mijenjaju nagib. Najbolji položaj je kada su zadnji most i prenje vilice paralelni sa cestom. Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted March 13, 2011 kaj to znaci atmosferskih? o.O Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted March 13, 2011 (edited) kaj to znaci atmosferskih? o.O Bez turba,kompresora,G-ladera. Edited March 13, 2011 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
Leo 0 Posted March 13, 2011 Znači da su cilindri punjeni samo svojom usisnom snagom.... A ne kao kod prisilnog punjenja kada turbina ili kompresor pod tlakom ubacuje zrak u cilindar..... Share this post Link to post Share on other sites
Ronaldo 16V 0 Posted March 16, 2011 Predobro izgleda prednji branik ovako zatvoren, i maska crna sa crnim farovima Golf 4 look.. Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 19, 2011 ovaj od maloprijen mi je ekstra jos straga malo distance Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 20, 2011 Predobro izgleda prednji branik ovako zatvoren, i maska crna sa crnim farovima Golf 4 look.. ...sreca mu je sto ima USA lip jer da ima vr lip nista od ovake slike Mene zanima gdje ima za naci ovakve retrovizore jer ovo bi bili od g4 samo oba mala..ako se ne varam Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 20, 2011 mislim da se varaš, izgleda mi kao g3 skraćeni...lupo ima g4 male retrovizore Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted March 20, 2011 mislim da se varaš, izgleda mi kao g3 skraćeni...lupo ima g4 male retrovizore u pravu si:palacg ...mk4 imaju drugaciju masku...a i nisu ovako kratki,treba se malo zagledati bolje Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted March 20, 2011 ...sreca mu je sto ima USA lip jer da ima vr lip nista od ovake slike Mene zanima gdje ima za naci ovakve retrovizore jer ovo bi bili od g4 samo oba mala..ako se ne varam Neven tu sa foruma ti ih prodaje, pretrazi njwgove oglase, na mobu sam sada pa dok ih ja nadjem, jbg Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted March 28, 2011 stvarno nevolim orginal front od golfa ali ova gore prva.... Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted March 28, 2011 crni onaj je pre savrsen marine uvjek prave slike osobno mi ne lezi font venta nikako tako zastari nekako cjelu trojku . Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted April 1, 2011 Kako air promjeni izgled,uhh! Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted April 1, 2011 moram te razočarati ali auto je STATIC Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted April 1, 2011 aaaauuuuu... kako dobro izgleda, tak je naglancan, sjaji se ko pesja jajca...predobar! Share this post Link to post Share on other sites