Divine 0 Posted January 19, 2012 (edited) Možda i ne pripada tu, jedna od meni dražih slika moje trojke. Edited January 19, 2012 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted January 22, 2012 (edited) Možda i ne pripada tu, jedna od meni dražih slika moje trojke. http://www.pohrani.com/f/v/7X/2j8xXxSt/10.jpg zasto nebi pripadalo tu trojka bas fino izgleda ljepo je vidjet i domace trojkice tu Edited January 22, 2012 by VWlaho Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 10, 2012 copy paste static! left from a vw polo 6N - right from a mk3.. tako je i kod mene situacija samo sto meni nece zapinjati jer sam nutarnji blatobran visoko odrezao i izbacio te zavario... ..moje pics kad nestane bijelo govno.. Share this post Link to post Share on other sites
ivan0703 0 Posted February 10, 2012 ..moje pics kad nestane bijelo govno.. bolesno Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted February 12, 2012 jel se to meni čini ili stvarno ima rubnjake od golfa 2 ? Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted February 20, 2012 isprike sto sam zapustio ovaj topic.. Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted February 23, 2012 speedy tak zamišljam tvog jubija a znam da i ti Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 26, 2012 imenjace nisam ja bezveze stavio tu sliku Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted February 29, 2012 Jel ima netko build thread od ovog? Hvala. Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted February 29, 2012 ma kaj će ti built thread? samo trpaj crvenu boju na njega,onda odlično poliranje i gti bodykit sa jubi žmigama i maglenkama,gti stopovi iza i naprijed neki tamni farovi i peglaj šibo ,a unutra metni kaj već imaš za njega Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted February 29, 2012 Zanimaju me koje su felge i gume gore konkretno. Share this post Link to post Share on other sites