bojan24 0 Posted April 7, 2008 (edited) Edited April 7, 2008 by bojan24 Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted April 7, 2008 Bojan se izdaje takav ce njegov bit! Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted April 7, 2008 ovak nekaj ... djelovi se kupuju u vw servisu a felge kod audija.... Share this post Link to post Share on other sites
Veky 0 Posted June 1, 2008 Ekipo, neka netko stavi slike one srebrne cetvorke koja je slozena do zadnjeg detalja i lik ju je skucao i sad (mislim) radi novi projekt Golf V. Jedva je prezivio. Ima po meni najljepse felge, zanima me koja je to felga... Bio je topic tu na vwcc ili na hrawebu ali ne mogu naci... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 1, 2008 Ekipo, neka netko stavi slike one srebrne cetvorke koja je slozena do zadnjeg detalja i lik ju je skucao i sad (mislim) radi novi projekt Golf V. Jedva je prezivio. Ima po meni najljepse felge, zanima me koja je to felga... Bio je topic tu na vwcc ili na hrawebu ali ne mogu naci... http://www.vwclubcroatia.com/forums/index.php?showtopic=9107 to? Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted June 15, 2008 RS-radikal 01 u novom izdanju Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 15, 2008 RS-radikal 01 u novom izdanju da vidio već... nisu normalni.... predivno.... vidi ostale aute od LOW FAMILIA... šta sve rade, ah.... Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted June 27, 2008 Ovakav auto želim ! U karoseriji od duje? ? ? Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted June 27, 2008 U karoseriji od duje? ? ? da nisi malo dosadan s tim HGP-om.... :rotfl ono, nakon See-a.... (šala) mislim da će te taj doživljaj mučiti godinama.... Share this post Link to post Share on other sites
zizzi 0 Posted July 9, 2008 Ovakav auto želim ! http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDeta...mp;pageNumber=6 Share this post Link to post Share on other sites