DEVLA 0 Posted February 16, 2007 lijepo lijepo,ovaj zadnji sa felgama od mercedesa s klase mi najbolje izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 lijepo lijepo,ovaj zadnji sa felgama od mercedesa s klase mi najbolje izgleda gle boju.... Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted February 16, 2007 ide moj najvjerojatnije u bijelu,??ao mi ga ponovno farbat jer je farban prije 8 mjeseci.strava je boja Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 zato sam ti i stavio ovog bijelog, meni je strava....samo da mi je koja kunica viska isao bi mi u bijelu, ali ovo crno bi nastavio preko haube, mat.... Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted February 16, 2007 pogledaj jo?? malo na toj stranici,u belgiji ima ba?? puno lijepih četvorki bijele boje.za tjedan dana ide onaj polo na "cleaning" i onda u perla bijelu od suzukija Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 pogledaj jo?? malo na toj stranici,u belgiji ima ba?? puno lijepih četvorki bijele boje.za tjedan dana ide onaj polo na "cleaning" i onda u perla bijelu od suzukija kad ga stavi u bijelu ako ne budete mogli doć k meni ja dolazim to vidjet i čut.... Share this post Link to post Share on other sites
matija0311 0 Posted February 16, 2007 ovaj bijeli mi je predivan...ima ne??t u tim bijelim autima Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ovaj bijeli ima prednji branik da izgleda ko divlji praščić Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted February 16, 2007 bijela boja,chrom felge i crni detalji.....strava jedva čekam Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted February 16, 2007 Predobra je ova bijela boja Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 bijela boja,chrom felge i crni detalji.....strava jedva čekam ne zna tatamata sto valja.... ... ali zna DEVLA....i jo?? neko.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 (edited) ne zna tatamata sto valja.... ... ali zna DEVLA....i još neko.... hebi ga ja sam vise ricer, nisam neki stajler pozer ko ti Edited February 16, 2007 by Tatamataho Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 hebi ga ja sam vise ricer, nisam neki stajler pozer ko ti ne znas ni napisat sto si a kamo li da to jesi, a ja nisam nikakav styler....nego tvoja noćna mora.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 ne znas ni napisat sto si a kamo li da to jesi, a ja nisam nikakav styler....nego tvoja noćna mora.... joj joj joj samo pisi, sve cu ti ove preseratorske postove arhivirati i staviti u snimku kad te preskacem i ostavljam u oblaku crnog dima Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 joj joj joj samo pisi, sve cu ti ove preseratorske postove arhivirati i staviti u snimku kad te preskacem i ostavljam u oblaku crnog dima dokazi ljudima pa onda pricaj.... i nemoj i ovaj topic shebat.... ....vidimo se sutra na 402 ide crta... Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted February 16, 2007 tko je onda na kraju br??i!? mislim da sam sku??io!?1.9tdi+chip istina!? Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 tko je onda na kraju brži!? mislim da sam skužio!?1.9tdi+chip istina!? jos se ne zna, on se malo qurci sad kad ja imam tehnicki neispravna kola Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 (edited) tko je onda na kraju br??i!? mislim da sam sku??io!?1.9tdi+chip istina!? gle, iskreno ja sam brzi na 402 kad bi isli ali na 200 dođe do mene i zavrsimo zajedno jer je on htio na auto put a do prvog izlaza je 11 km a krajnja nam je ista brzina..... a sutra smo dogovorili na 402 m.... sad ovaj filmic ja sam u fronteri, malo je oprao i isao se provozat i on ulovio priliku da me prođe.... Edited February 16, 2007 by overboost Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted February 16, 2007 bolje onda da se jo?? ne zna,du??e će te se moći prepucavat.evo ja za danas gotov sa poslom,idem doma.pozdrav!!! Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 jos se ne zna, on se malo qurci sad kad ja imam tehnicki neispravna kola Maaaa...svejedno vozis ko moj djed sa drvenom nogom Share this post Link to post Share on other sites
Guest overboost Posted February 16, 2007 znat ce se sutra...i onda sam log out s foruma da vidim sto ce pisat.... Share this post Link to post Share on other sites
Guest Tatamataho Posted February 16, 2007 Maaaa...svejedno vozis ko moj djed sa drvenom nogom joj joj joj daj ti neki filmic, bar mame dok te vozi u skolu Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 16, 2007 joj joj joj daj ti neki filmic, bar mame dok te vozi u skolu Rekla mi mama sine, znas da uvijek postoje sporiji od tebe,stoga imajmo razumjevanja Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted February 17, 2007 ovaj sa New York regama mi je jeben Najbolji... Share this post Link to post Share on other sites