Marks 0 Posted August 11, 2009 isssss ovaj plavi sa prednje zgleda brutalno.....a o sivom da se ne govori.....sta felge rade četvorci :eek Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted August 16, 2009 ^^MALO POGRESAN setup guma ali odlicna mk4... Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted September 20, 2009 jel tko primjetio leptire na mk4 ? Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted September 20, 2009 Misliš na pop-out? Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted October 6, 2009 jel tko primjetio leptire na mk4 ? da fakat :eek Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 6, 2009 hebena slika Kaj to pošta ima hitnu intarvenciju Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted October 6, 2009 Kaj to pošta ima hitnu intarvenciju prije bi reko da su to tamo taxisti fora slika Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted October 11, 2009 (edited) evo jedna stvrakoj bih volio imati Bora V6 Myrte Wurzelholz volan drzao sam jedan u rukama samo je svjetlije drvo bilo i stvarno poseban osjecaj...totalno drugaciji filing moram potrazit malo edti: 599 e u VW Edited October 11, 2009 by MarioIV Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 11, 2009 drvo mi je opcenito selo u autu Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted October 11, 2009 Moj stric je u Bori imao takav volan,al ne drveni.Baš i nije nešto posebno. Btw. Sad ima Mercedesa i ima još bolji volan. Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted October 11, 2009 volan izgleda fantasticno samo da je ovo drvo pretašecirat u kozu... Share this post Link to post Share on other sites
Maki 0 Posted October 11, 2009 volan izgleda fantasticno samo da je ovo drvo pretašecirat u kozu... To bi se onda zvalo "volan-bra"??? Mogao bi se qurchit okolo kako imas drveni volan presvuchen u kozu. Share this post Link to post Share on other sites
Nick 0 Posted October 11, 2009 volan izgleda fantasticno samo da je ovo drvo pretašecirat u kozu... Origigi trokraki u koži je naj po meni, ovo mi se ne uklapa u golfa/boru Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted October 11, 2009 golf 5 je u nekoj od oprema tj nadoplata isto imao drveni volan. To drvo meni osobno izgleda selo..ipak je to bilo ih 90'ih Istina kad sam sjeo u pheatona i primio onaj stvarno pravi drveni volan to je nesto prejebeno. osjecaj bolji od koze sto puta..k tome i grijani Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted October 18, 2009 (edited) Edited October 18, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
LAZO 0 Posted October 19, 2009 hebena slika Hebena slika stvarno,al mislim da je ipak PS Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted October 19, 2009 Hebena slika stvarno,al mislim da je ipak PS nebi rekao... pogledaj sijene... pa suvozače...felge... ak je... onda je neko hebeno napravio... BTW - super fotka...al mislim da negdje ima di su poredani par žutih četvorka na prkingu... Share this post Link to post Share on other sites
SprinteR 0 Posted October 19, 2009 i moj all time favorit Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted October 19, 2009 Ovo bi bila trica ak me ne vara moje stakleno oko Share this post Link to post Share on other sites