Mexx 1 Posted February 23, 2011 (edited) ima da al ova zadnja ima uvučeno srce,jer je najvjerojatnije 10J širine a takve su dolazile na bmw-ima,sad neznam ako samo na njima al na VW-ima nije ma kakav bmw.-bitan je offset i sirina zadnua je 10j et 25 prednja je oko 8j zato nije konkavna i et je oko 32 Edited February 23, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 23, 2011 kažem prepostavljam da bi moglo biti nešto takvo,jer me buni kakav je to komplet,jer bi mi bilo logičnije da su onda prednje 8,5J koje su isto tako uvučene,jedino ako se dalo naručit u bbs-u baš za VAG Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 23, 2011 (edited) kažem prepostavljam da bi moglo biti nešto takvo,jer me buni kakav je to komplet,jer bi mi bilo logičnije da su onda prednje 8,5J koje su isto tako uvučene,jedino ako se dalo naručit u bbs-u baš za VAG isti primjer imas sa mercedes alphard felgama.. prednje 8,5j su ravne,a zadnje 9,5j su konkavne...tako je dolazilo serijski... tebi nitko en brani uzet bbs rc sve 4 da budu 10j... u off-u smo ljuto btw svaki model bbs u 18" je bio u rupama za vag...neznam za nijedan model da ga nije bilo u 5x100 ili 112 Edited February 23, 2011 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 23, 2011 isti primjer imas sa mercedes alphard felgama.. prednje 8,5j su ravne,a zadnje 9,5j su konkavne...tako je dolazilo serijski... tebi nitko en brani uzet bbs rc sve 4 da budu 10j... u off-u smo ljuto Pa jesi li ikad vidio RC 10x17 5x100? Ja sam ih vidjao samo na BMW-ima.... Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 23, 2011 znači mogao si izabrat i širinu,plug & play onda ajfkors Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted February 23, 2011 Pa jesi li ikad vidio RC 10x17 5x100? Ja sam ih vidjao samo na BMW-ima.... uzivo ih nisam vidio sigurno u nas na vw jer je u nas domet u izboru felgi ...znas vec samo kakav po netu masu,vecina su bile redrillane,a ne serijski sa vag rasponom. sta tu felgu nečini bmw felgom,aludira sam na to da to nije "bmw felga" jer smo je mi vidali u Hrvatskoj po bmw-ima. dok naprmjer bbs 5 style je bbs felga radena iskljucivo za bmw,e sada jel isti slucaj sa ovom gore,sumnjam Share this post Link to post Share on other sites
said 3 Posted February 23, 2011 (edited) ima ih i u 5x100..i 5x112 sorry na off-u al moram jos ovo pitat te felge na ovom crnom MK4 jesu to ovakve felge, samo sire naravno Edited February 23, 2011 by said Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted February 23, 2011 Nisu, ono je drugi model, slicne su ali one su dvodjelne Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted February 23, 2011 (edited) sorry na off-u al moram jos ovo pitat te felge na ovom crnom MK4 jesu to ovakve felge, samo sire naravno To je model BBS RC ako se ne varam,one na mkIV mi izgledaju kao BBS RS2 Edited February 23, 2011 by Bolc Share this post Link to post Share on other sites
Giovanni 0 Posted February 24, 2011 Kad smo već kod BMW felgi... Share this post Link to post Share on other sites
Bolc 0 Posted February 24, 2011 Jedna dosta zanimljiva Share this post Link to post Share on other sites
IVAN_VXR 0 Posted February 24, 2011 Te BBS 18" imaju oznaku RS 701,702,711 ,ako netko zna slucajno gdje ima jedna RS 701 5x120 nek javi,pobjegla mi je jedna neki dan isprad očiju za 250 eur. Bila nova ,u kutiji.. Prijatelj ima tri,četvrta je bila malo udarena i ona je napravljena..ali se iskrivio ovaj lim sto dolazi na rubu(to je polirani lim koji se stavlja na rub) A BBS RC 035/038/090/091 nisu nikad dolazile u 4x100 ili 5x120 ,bar koliko ja znam.. Proizvodnja je bila namjenjena samo za BMW.a Ja imam doma jedne trenutno sam ih rastavio i ispolirao sve rubove,mislio sam na njima praviti redrill na 4x100 da ih mogu staviti na Passata ali jos nisam odlucio dali da to radim. Adapter na dolazi u obzir jer je ET 20. Share this post Link to post Share on other sites
lukasime 0 Posted March 4, 2011 .... ... :wub: ima neko mozda link od projekta? Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted March 14, 2011 malo crvenih... još CH BBS-ica na sličan kalup FK Edition felge meni lijepa kombinacija prednjeg kraja,v6 lip,hella maglenke,jedino se nemogu odlučiti ili u boju auta ili ostaviti crni lip Share this post Link to post Share on other sites