Vec 1 Posted August 29, 2007 dobri su ti retraći pa neće valjda stavljat M3.. i sl.. kojih ima kolko hoće??.... bolje M3...barem bi ja te stavio prije neg ove...al kako ko Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted August 29, 2007 A zato kaj te smrad,dobro c/p.. Hebennnnn...ti auto moj ima ljepsu haubu Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted September 7, 2007 ova crna s audijevim felgama je jebenica! Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted September 7, 2007 ova crna s audijevim felgama je jebenica! A zna?? za??to. Zato ??to je to 19" i zabijen je auto. A neki hoće stavit ??iroku 15" felgu na četvorku. LooooL. Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted September 7, 2007 A zna?? za??to. Zato ??to je to 19" i zabijen je auto. A neki hoće stavit ??iroku 15" felgu na četvorku. LooooL. Potpuno se slazem sa pikom Share this post Link to post Share on other sites
Vuxa 0 Posted September 7, 2007 Odem ja cetvroku kupit Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted September 7, 2007 Ovog treba tuziti udruzi za zastitu zivotinja jer gazi mrave kad vozi po cesti TI MAAATER kako je nizak naprijed... (a ostatak u nebu :boji ) Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted September 8, 2007 A zna?? za??to. Zato ??to je to 19" i zabijen je auto. A neki hoće stavit ??iroku 15" felgu na četvorku. LooooL. a ??to ka??e?? na 13!? na onoj crnoj su od novog a8 felge,jel tako!? Share this post Link to post Share on other sites
DEVLA 0 Posted September 9, 2007 ova zadnja ??uta mi je jedna od najboljih tuiranih četvorki koje sam vidio,takva je napravljena jo?? 2004.jo?? mi bolje izgleda sa onim work"rezax" 18 felgama koje su najprije bile na njoj,nisu ni ove lo??e(prototip artec trodjelne felge koje su napravljeno navodno u samo tri seta,tako da su stavarno unikat) Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted September 11, 2007 http://img410.imageshack.us/img410/8904/goo2yr2.jpg Share this post Link to post Share on other sites
MarkoŠb 0 Posted December 22, 2007 ima gdje kupiti ove felge :eek ,dali neko moze reci oko prilike koja je velicina Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted December 23, 2007 --> QUOTE(Marko??b @ Dec 22 2007, 11:06 AM) <{POST_SNAPBACK}> ima gdje kupiti ove felge :eek ,dali neko moze reci oko prilike koja je velicina mislim da su to 19" i cini mi se da su od audia! NIsam siguran Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted December 23, 2007 (edited) Jesu od Audija su 100%, od RS6, ali nisam siguran. Edited December 23, 2007 by XIK Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 23, 2007 Vjerovatno nije ni njemu fora ali nije ima novca za zadnje opruge da spusti i zadnji kraj Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted December 23, 2007 E sad. Ovaj izgled je meni preheben.... sto je zanimljivo i ovdje u Dubrovniku ima ovakva verzija za AM trziste i identičnog je izgleda sem felgi..... srebrene boje i AM tablica... Nikako uhvatit lika da ga malo upeglam sto je ispod haube i tako te sitnice Jednostavno najhebeniji izgled... Share this post Link to post Share on other sites
..::Deny::.. 0 Posted December 25, 2007 Evo par katastrofa od mene Share this post Link to post Share on other sites
bandit99 0 Posted December 25, 2007 ima netko jo?? kakve fotke od ovog ljepotana?? Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted December 30, 2007 (edited) Edited December 31, 2007 by pikzibner Share this post Link to post Share on other sites