nizde 0 Posted July 2, 2009 (edited) Edited July 15, 2009 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted July 2, 2009 (edited) Edited July 15, 2009 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
bojan24 0 Posted July 2, 2009 prejebeno...bjeli sa CH... Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 2, 2009 one tri sa BBS su predobre. Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted July 8, 2009 (edited) @nizde nađi još ovakav. zanima me. Edited July 8, 2009 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
Srdjo 0 Posted July 11, 2009 ima predobrih auta, ali ima i odvratnih ovi sto gmizu po podu, toliko djeluje neprirodno... nebi ono nikad svom autu uradio Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted July 11, 2009 ima predobrih auta, ali ima i odvratnih ovi sto gmizu po podu, toliko djeluje neprirodno... nebi ono nikad svom autu uradio a jebiga misljenja se razlikuju... oni nebi svome uradili nikad ono sta si ti jebiga.100 ljudi 10 zubi Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted July 21, 2009 @Dottore: više slika njegovih ima na vwvortex-u, nadimak mu je dubTography Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted August 2, 2009 (edited) evo još jedne ovog gore Golfa: poke anyone? @Dottore: daj neki link od ovog sivog sa BBS-icama! Evo neke novije od mene! Edited August 2, 2009 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted August 12, 2009 Neznam jel bilo al ovo je prebrutalna petica za mene pa sam morao stavit... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted August 14, 2009 Neznam jel bilo al ovo je prebrutalna petica za mene pa sam morao stavit... selo tuning je u offtopicu... Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted August 14, 2009 ovaj zadnji je stvarno tragedija, ali mozda ce za koju godinu i ovi upodirani s bbs felgetinama biti selo....nikad se ne zna Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted August 29, 2009 može li niže od ovog? Share this post Link to post Share on other sites