nizde 0 Posted October 25, 2010 valjda najpoznatiji mk5 je prošel neke sitne dorade: 1. zadnji branik: prije poslije 2. prednji dio: prije poslije više slika: http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...t-a-come-back... Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted October 25, 2010 michealmark5....def najbolji mk5....i zenin mu je odlican,crveni gti... Share this post Link to post Share on other sites
Peki 0 Posted October 26, 2010 ne znam za vas, ali meni taj US style postaje sve ruzniji Share this post Link to post Share on other sites
Dinoooz 0 Posted November 3, 2010 Mater, al imat ću taj mk5 kad tad...eto...samo sam to imao potrebu reći... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 3, 2010 Mater, al imat ću taj mk5 kad tad...eto...samo sam to imao potrebu reći... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 4, 2010 ne znam mu ženu ja sam je upozna Share this post Link to post Share on other sites
Ban 0 Posted November 19, 2010 mk 6 mi ima ljepšu facu a petica šupak, tako da je ovo dobitna kombinacija Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted November 19, 2010 mislim da je ovo jednaka stvar kao na trojkus taviti front od četvorke. vezni lim, branik, hauba, blatobrani, farovi maska i popratni nosači i kopče- Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 19, 2010 mislim da je ovo jednaka stvar kao na trojkus taviti front od četvorke. vezni lim, branik, hauba, blatobrani, farovi maska i popratni nosači i kopče- radili ljudi vec.,.,,,treba samo preradit malo blatobrane,sve je na vidu. Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted November 19, 2010 Mater, al imat ću taj mk5 kad tad...eto...samo sam to imao potrebu reći... Svwaka ti cast Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 19, 2010 meni se ta konverzija ne sviđa Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 19, 2010 meni se ta konverzija ne sviđa :bravo svaka cast,ni ja nikad nisam bio ljubitelj toga. svaka generacija ima svoje cari i najlipsa je u oem stanju. Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 19, 2010 mk6 po meni ima puno moderniji izgled od mk5 tak da mi ovaj front na mk5 stoji ko kravi sedlo... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 19, 2010 mk6 po meni ima puno moderniji izgled od mk5 tak da mi ovaj front na mk5 stoji ko kravi sedlo... slažem se...prava razlika se vidi kada su g5 i g6 jedan pored drugoga, g6 je puno moderniji... Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted November 20, 2010 svaka generacija ima svoje cari i najlipsa je u oem stanju. baš to! na mk5 ima gro kombinacija za imati unikatan front Share this post Link to post Share on other sites