nizde 0 Posted November 25, 2010 17" bbs rs: i novi setup: 18" bbs rs Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted November 25, 2010 Auto mi je brutalan, imam ga sa zlatnim felgama za background, ali taj americki stil ubijanja sa tim airride-om mi se nikako ne sviđa. 7 puta bolje mi izgleda kad je spusten onako malo manje nego kad mi se felga podvlaci pod blatobran.... Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted November 25, 2010 ma poso na tom autu je bljak. stavio plina i felgi i to je sve a u pm a se namucio, tatino celjade ubiparip Share this post Link to post Share on other sites
scanbi 0 Posted November 25, 2010 ma poso na tom autu je bljak. stavio plina i felgi i to je sve a u pm a se namucio, tatino celjade ubiparip ovo se valjd zajebavas.. Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted November 25, 2010 pa di ti krades te sve slikice nebrem mu se nadiviti, hebeno mi ovo izgleda samo sto vjerojatno nije tak jednostavno za napravit kak izgleda (dosta prepasivanja) al svaka mu cast Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted November 26, 2010 ma poso na tom autu je bljak. stavio plina i felgi i to je sve a u pm a se namucio, tatino celjade ubiparip ti znaš za ostale njegove aute? i kak oni izgledaju? ili se šališ? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 26, 2010 pa di ti krades te sve slikice nebrem mu se nadiviti, hebeno mi ovo izgleda samo sto vjerojatno nije tak jednostavno za napravit kak izgleda (dosta prepasivanja) al svaka mu cast Niiiiice!!! Share this post Link to post Share on other sites
scanbi 0 Posted November 28, 2010 (edited) ma poso na tom autu je bljak. stavio plina i felgi i to je sve a u pm a se namucio, tatino celjade ubiparip ovo se valjd zajebavas.. Ajd stavi sliku svog golfa,da vidim kakva bjesna kola vozis .. Edited November 28, 2010 by scanbi Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 28, 2010 bolestan R32...na 2. slici mu getriba liže pod... Al je spizdio gro i gro para....mislim meni to jebenica izgleda, ali kaj, moze ga samo parkiranog tak spustit ili se vozit po tracnicama Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 3, 2010 ma poso na tom autu je bljak. stavio plina i felgi i to je sve a u pm a se namucio, tatino celjade ubiparip covik ima 37 godina... nemoj bit ljubomoran,nastavis li ti prodavat po onim cijenama i ti ces imat novaca ko on ti znaš za ostale njegove aute? i kak oni izgledaju? ili se šališ? svi auti su mu savrseni...1xR32MK5,1xGTI MK5,i mislim G60 MK2...sa rallye frontom Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted December 13, 2010 jel to ovaj? po felgama mi se čini da je.. imaš možda više slika? il neki link? ja imam samo tu jednu.. Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted December 13, 2010 jedno pitanje: jeli ovo vortex prednji lip? Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted December 13, 2010 jedno pitanje: jeli ovo vortex prednji lip? skoro...VOTEX.bez R Share this post Link to post Share on other sites
1.8Tony 0 Posted December 13, 2010 Moramo osnovat ne??to tipa KKK pa ić po kućama mlatit ljude koji ovo naprave od jadnog nedu??nog auta :palica hahahahaha Share this post Link to post Share on other sites
Atrax 1 Posted December 13, 2010 skoro...VOTEX.bez R heheh, zahvaljujem. Share this post Link to post Share on other sites