Denis_TDI 0 Posted May 18, 2011 (edited) Edited May 18, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted May 22, 2011 (edited) Edited May 22, 2011 by dino_mk1_gti Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 22, 2011 (edited) Edited May 22, 2011 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted May 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 25, 2011 (edited) :wub: :wub: Edited May 25, 2011 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted May 25, 2011 zanimljiva kombinacija,ali imam osjecaj da bih se izrigao unutra koliko je boja fcked up Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted May 25, 2011 i meni je zapela za oko, jedna od boljih 5ica na RSovima...fora mi je to vidjeti na see-u među ostalim autima ali u normalnoj upotrebi ta koža mi je malo previše (mislim na boju) izgleda vrhunski istapicirano Share this post Link to post Share on other sites
vbratkovic_GTI 0 Posted May 25, 2011 @nizde predobra je ova petica,evo još slika fronta Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 26, 2011 evo jedna jasnija i slika veće površine interijera Share this post Link to post Share on other sites
SHILTAC 0 Posted May 27, 2011 odličan posao je napravljen, ali meni se bljuje od boje! Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted May 27, 2011 gledam ovu sliku i mislim da se radi o autu koji je već par put postan u temi!onda pogledam bolje i skužim da nije to taj, nego da su se likovi kopirali i koristili istu boju!onda naiđem na još jednu sliku i skužim ovo: Share this post Link to post Share on other sites
Didi 0 Posted May 27, 2011 gledam ovu sliku i mislim da se radi o autu koji je već par put postan u temi!onda pogledam bolje i skužim da nije to taj, nego da su se likovi kopirali i koristili istu boju!onda naiđem na još jednu sliku i skužim ovo: ovo je isto auto vidi se po retrovizorima Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 27, 2011 ovo je isto auto vidi se po retrovizorima I po naljepnici KW kod vozaca na staklu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 27, 2011 Parkirano na istom mjestu,ali mislim da se najbolje vidi na prvoj slici di je uhvacen crveni retrovizor na zeljenoj strani Share this post Link to post Share on other sites