zwo 1 Posted June 21, 2010 Na prosloj stranici je ta petica http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....mp;#entry458219 Auto je prejeben. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted June 21, 2010 koja brutala od auta boja isto napeta Share this post Link to post Share on other sites
dejo29 0 Posted June 26, 2010 (edited) Edited June 26, 2010 by dejo29 Share this post Link to post Share on other sites
Zvone 0 Posted June 26, 2010 trebali ste ovoga staviti na prvu stranu......barem ja tako mislim.... w12, to mi je na desktopu, :respekt Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 28, 2010 Ružan do boli i naravno nevozljiv kako bi trebao bit... Cka je Clio V6 ljepse dizajniran Jedan lokalni GTI Inače replike R8 felgi (18) Share this post Link to post Share on other sites
VWlaho 0 Posted June 29, 2010 za mene osobno ove felene niti malo ne stoje ovon autu a ovo r32 na masci a nije to mi je tako bzvz ovaj krom na bjeloj boji nikako ne stoji ovi,sigurno dizaj ovega auta za mene osobno je nula bodova Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted June 29, 2010 Meni felge mogu proch jer su ipak iz koncerna... R32 znakic smo dizali i ostaje na masci nosač/ležište pa onda izgledajos grđe... Jedna od opcija je da se ostavi samo R oznaka.... Bjela boja crn krov..malo krom detalja (svi branici-maska-pragovi day light su orginal VW audi)... Auto treba spustit 15cm i bio bi odličan... Vlasnik nece ni da cuje to (baby seet je natrag) Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted July 13, 2010 (edited) Edited July 14, 2010 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted July 13, 2010 Ružan do boli i naravno nevozljiv kako bi trebao bit... Cka je Clio V6 ljepse dizajniran Jesi li ga vidio uživo? Svi se hvataju toga da je nevozljiv. Da uzmu bilo koji auto tu sa foruma, bio bi nevozljiv po njihovim kriterijima. Za nas prosječne bi držao on itekako. I (ako je to istina što tvrde) , auto je složen za 4 tjedna samo za See tour tj. da bi nama prikazali nešto. Koncept koji čak i vozi... Vrijeme je da se uhvagtiom slaganja replike Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted July 13, 2010 (edited) male felge :rotfl :rotfl :rotfl Edited July 13, 2010 by Mexx Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted July 14, 2010 Ovo je ko duja na 13" :D Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted July 15, 2010 od cega je ovo prednji kraj? branik,mrezice,maska??? Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted July 15, 2010 jetta usa, lakirano u crno i lip je od mozda editiona 30 Share this post Link to post Share on other sites
mario84 0 Posted July 15, 2010 maska je od jette,branik je od gti-a samo kaj kod amera ima naručit mrežice za maglenke koje imaju krom rub ko jetta (meni stižu uskoro ),a srednja doljnja rešetka može bit od jette ili gt opreme jer obrub kod jette dolazi crom,a kod gt crni.. Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted July 15, 2010 maska je od jette,branik je od gti-a samo kaj kod amera ima naručit mrežice za maglenke koje imaju krom rub ko jetta (meni stižu uskoro ),a srednja doljnja rešetka može bit od jette ili gt opreme jer obrub kod jette dolazi crom,a kod gt crni.. taj prednji kraj tog golfa mi je takva perverzija da to nije normalno!!! Share this post Link to post Share on other sites
mario84 0 Posted July 15, 2010 taj prednji kraj tog golfa mi je takva perverzija da to nije normalno!!! još malo pa će jedan takav vozit po našim cestama Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted July 15, 2010 još malo pa će jedan takav vozit po našim cestama svaka cast. auto ti vec sada super izgleda a sa ovim ce biti pravi pogodak!! Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted July 15, 2010 (edited) Isti prednji kraj ima i svaki golf5 variant,samo je kod tog na slici što je Ivan stavio maska ofarbana u crno Edited July 15, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
mario84 0 Posted July 16, 2010 Isti prednji kraj ima i svaki golf5 variant,samo je kod tog na slici što je Ivan stavio maska ofarbana u crno al ak pogledaš malo bolje rešetke maglenka vidjet češ da su ove veče tj duže i jetta branik ili ovaj s golf karavana ima kao vodilice di sjednu maglenke na vrhu na branik ak sam dobro objasnio lol Share this post Link to post Share on other sites