jopa_vr6 0 Posted November 26, 2010 e na ovakvim slikama mi nesto nije jasno...1. kablovi svjecica. 2.broj sasije Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted November 26, 2010 e na ovakvim slikama mi nesto nije jasno...1. kablovi svjecica. 2.broj sasije X2 Share this post Link to post Share on other sites
Speedy-RI 0 Posted November 26, 2010 Broja sasije je najvjerojatnije prekucan na muldu Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 26, 2010 klimu US pojase i trece stop svjetlo na staklu.... dino46 vidi spoiler na gepeku jel to sve original na njoj ili je radjena cudi me sto nema crni krovni tapacirung s obzirom na body kit, branike gti lip i ostalu opremu ?? hebena je al nekako mi ne stoji ovaj golf front na njoj spojeler mora biti sve je original osim prednjih i zadnjih lampi Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted November 26, 2010 e na ovakvim slikama mi nesto nije jasno...1. kablovi svjecica. 2.broj sasije usredotoći se na zadnjoj slici di je motorni prostor i traži crveni kabel i znat češ... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted November 27, 2010 usredotoći se na zadnjoj slici di je motorni prostor i traži crveni kabel i znat češ... nevidim ja nigdje crveni kabal,to je criejvo od vakuma sto ide na regulator pritiska goriva.a ni senzor bregaste mu nije spojen...tako da je ovo samo za slikanje sve poskidano... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 27, 2010 nevidim ja nigdje crveni kabal,to je criejvo od vakuma sto ide na regulator pritiska goriva.a ni senzor bregaste mu nije spojen...tako da je ovo samo za slikanje sve poskidano... senzor bregaste je spojen, vidi se žica...bobina je pored alternatora ispod usisne grane i kablovi su provučeni između poklopca ventila i usisne grane...100 posto pali i vozi! crveni kabel bi mogao biti od svjećica... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 27, 2010 senzor bregaste je spojen, vidi se žica...bobina je pored alternatora ispod usisne grane i kablovi su provučeni između poklopca ventila i usisne grane...100 posto pali i vozi! ... pitaj ma.RI.na .... on sad ima uke i nauke o tome... Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted November 27, 2010 mogel je nolje skriti ova kable koji idu iz kabine van tu na zadnjoj slici se vide! Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted December 1, 2010 (edited) ^^^ Koje su felge, na ovoj zadnjoj crvenoj!? Edited December 1, 2010 by Damijan Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 3, 2010 (edited) Par Syncro primjeraka DA, postoji savrsenstvo :bravo : Edited December 3, 2010 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 7, 2010 Jetta Coupe Cabrio: Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted December 7, 2010 sjedio sam u ovoj jetti na see-u nosac krova i unutrasnjost tapacitana u zmijsku kozu.... no nekak mi nije bass imam vise slika na kompu Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 7, 2010 sjedio sam u ovoj jetti na see-u nosac krova i unutrasnjost tapacitana u zmijsku kozu.... no nekak mi nije bass imam vise slika na kompu Pa nabaci, sta se ceka, jel znas od cega je uzeti krov, ili je radjeni od nule?? Share this post Link to post Share on other sites
FSI 0 Posted December 7, 2010 valjda nisu blle slike. Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 9, 2010 Ovaj auto navodno ima 27000km, a i vidi se po njemu da je mnogo ocuvani Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted December 22, 2010 A vi ste mislili da su vasi auti spusteni Share this post Link to post Share on other sites