Denis_TDI 0 Posted December 22, 2010 Ma daj pa na kaj ovo lici, to se moze prodat pod staro zeljezo, mozda su vani neki drugi stilovi aktualni ali ovo mi je tak bezveze zrezana Jetta, prvo sam mislio da neki airride unutra cuci, al se vidi da je to samo nekvo podvozje od kamiona il sta vec :palacd Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 22, 2010 prebacit u slike rat style ili slike starih i zapustenih VW-a Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted December 22, 2010 podvozje od kamiona il sta vec :palacd Mislim da je podvozje od bube Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted December 22, 2010 (edited) Mislim da je podvozje od bube Aha moze biti da je i od bube sad vidim ovaj lim koji sluzi kao tunel hladenja aircooleda, sa kojima nisam bas na ti Edited December 22, 2010 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted December 22, 2010 Ove kupejke su mi predobre Blizu mene svaku ali bas svaku vecer je jedna parkana ispred birtije,mislim da je od konobarice al glupo mi pitat "Alo mala jel to vani tvoja Đeta" :rotfl Inace stanje je ok ima kompletan bodykit ostalo nisam previse njusio al ovak po mraku ok ozgleda Share this post Link to post Share on other sites
vwfreak 0 Posted January 3, 2011 al podvozje od folcike na jetti,kud kraja ideja ovim ludjacima Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 3, 2011 (edited) Viidm da posjećujemo iste stranice samo ti imaš više volje klikati mišem od mene... Kaj se tiče ove jette, auto bi bio pun pogodan bez ovih blatobrana, prvi sam progutao jako teško jer svaki normalan čovjek želi da mu auto bude širi iza (ispravite me ak nisam u pravu), a sad kaj je ovo sa zadnjim napravljeno, jako mi loše izgleda, ustvari ne loše nego gadno.. Edited January 3, 2011 by rajkec Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 4, 2011 a sad kaj je ovo sa zadnjim napravljeno, jako mi loše izgleda, ustvari ne loše nego gadno.. mislim da je prvi original... al ovo iza, ko da je našvasao pola lavora na auto... Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted January 4, 2011 Vidi vidi sad samo da nađem 4 plehnata lavora i idem radit rubove na rradu Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 5, 2011 ajme meni šta su napravili od prednjih blarobrana... :palacd Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 6, 2011 Ma da malo je i to blesavo da su prednje sirili a zadnji kolko mi se cini ostali uski serijski, a iza bi kao auto trebao bit siri Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 9, 2011 (edited) Edited January 9, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted January 11, 2011 uuu ova zadnja je prebrutalna...... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 11, 2011 (edited) uuu ova zadnja je prebrutalna...... Jos i kak, inace vise volim duboke branike na Jetti ali ova je vrh, a i felne joj odlicno pristaju Edited January 11, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 11, 2011 uuu ova zadnja je prebrutalna...... malo joj branik visi... Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted January 12, 2011 pa i meni ljepse jetta izgleda s dubokima,ali ovi tanki sa chrom detaljima su mi takva perverzija da je to cudo..... Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted January 12, 2011 pa i meni ljepse jetta izgleda s dubokima,ali ovi tanki sa chrom detaljima su mi takva perverzija da je to cudo..... Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 25, 2011 (edited) Edited January 25, 2011 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites