Denis_TDI 0 Posted January 6, 2011 Dobro si procito, taj glumac ima para i strasnu kolekciju automobila tak da se kod njega sve nadje... Po meni steta da nisu uzeli neki VR6 u vento e to bi onda bila pojava u filmu, ah ljudi bi svrsavali na zvuk :palacg Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted January 6, 2011 mislim da je cijena bila okrugo 100,000 dolara kad je prodan Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted January 13, 2011 Ima u jednom dijelu kad se vlasnik auta nesto posvadao pa je sjeo u vento i odjurio. Jaoo koji je to zvuk bio, soba mi se tresla od zvucnika I sada nemogu nači taj isječak na youtube jedina svada koje se sjecam da je netko odjurio je onaj dio sa hondom kad su dosli na rucak u kucu...a s ventom dio kada je vlasnik dosao s njim pred kucu,kad ga je popusio na drag-u Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted January 16, 2011 Vec dosta dugo planiram stavit ovaj vento u galeriju al nikako uhvatit vremena. uglavnom, bodykit od duje je gore pripasan. Jedan clan foruma je probao pripasat, i kaze (ako se dobro sjecam) da prag i zadnji rubnjaci ne bi trebali neke prevelike zahvate da se postave, al prednji je valjda dosta drugaciji pa je opcija od duje blatobran prilagoditi na ventov i onda bi to igralo. al i branik treba rezat i ima tu posla, al mislim da se isplati! meni je auto u kombinaciji sa ovim felgama totalni sex Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted January 16, 2011 pfff..cisti sex..odlican auto..nemam rijeci.. Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted January 16, 2011 gledam tog venta i nekak mi to nije to,nekaj mu fali evo par meni brutalnih (sori ak su bili) Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted January 16, 2011 Onaj gore crveni.. osim što je coupe ima i rubnjake i pragove od duje G60 Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted January 16, 2011 Onaj gore crveni.. osim što je coupe ima i rubnjake i pragove od duje G60 Sioux je odmah napisao da je bodykit od duje gore ala je brutalan samo neznam od ceg zadnja/bocna stakla stavljaju???? mozda od golfa mk3?? al nekak mI drukcije izgleda Share this post Link to post Share on other sites
MRX 0 Posted January 16, 2011 Sioux je odmah napisao da je bodykit od duje gore ala je brutalan samo neznam od ceg zadnja/bocna stakla stavljaju???? mozda od golfa mk3?? al nekak mI drukcije izgleda Stakla su od mk3 i stranice su pripasane od mk3 3 door. Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted January 17, 2011 Stakla su od mk3 i stranice su pripasane od mk3 3 door. i skratiš za za 20 cm Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 23, 2011 photoshop , vidi se otraga po braniku od duje di je označavano , a i gore na pozadini kak je pomicano prema dole Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted January 23, 2011 photoshop , vidi se otraga po braniku od duje di je označavano , a i gore na pozadini kak je pomicano prema dole Vidi se ko je majstor Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 23, 2011 Možda je Jetta iza, a ne duja Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted January 24, 2011 svejedno koji je , uglavnom taj vento nije tak nizak , to je poanta Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 24, 2011 evo malo za pogledati i ne povjerovati http://forums.vwvortex.com/showthread.php?...ht=built+thread rjec je o ovom autu Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted January 24, 2011 A sto reci...prva liga kako i sam kazes da ne povjerujes,predobro Onaj crveni branik neka posalje na moju adresu Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted January 24, 2011 puno volje i truda al kad je vec tolko preinaka na šasiji napravio mogo je coupe napravit, bio bi jos veca atrakcija Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted January 24, 2011 i stavit neke DISKOVE I CELJUSTI a ne neke cd-ove kao ove...naspram tolike felge Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted January 24, 2011 i stavit neke DISKOVE I CELJUSTI a ne neke cd-ove kao ove...naspram tolike felge Samo to i fali po meni ali svejedno Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted January 24, 2011 jebo diskove i sve...nije to za utrke auto Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted January 25, 2011 svejedno koji je , uglavnom taj vento nije tak nizak , to je poanta Znam, kužim Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted March 6, 2011 evo jedan dobar od mene Share this post Link to post Share on other sites