Gringo 2 Posted March 28, 2009 Ovo kako su oni radili je odlican nacin. Želja mi je složit takvo nešto. Još ugurat 4motion pod sasiju..... Ah ti snovi.... Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted March 28, 2009 nije to prvi vento/jetta mk3 ili jetta mk4 coupe... potrazite malo po netu... Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted March 28, 2009 kaj su ovo g60 blatobrani?? da mi je znati kak je to pripasal... Share this post Link to post Share on other sites
Gringo 2 Posted March 28, 2009 nije to prvi vento/jetta mk3 ili jetta mk4 coupe... potrazite malo po netu... Fala bogu da nije prvi, al je bio pri ruci kao primjer kad se vec crvenom ventu kao i onaj koji je ranije komentiran na vrhu stranice ovog topica.... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted April 18, 2009 ovo je ljubitelj pive...pik kako ti se vento sviđa? Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted April 18, 2009 ovo je ljubitelj pive...pik kako ti se vento sviđa? Mmmm vrlo zanimljivo, ali mogla bi se piva zgrijati. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 12, 2009 uh kako me pali kad je u minusu Share this post Link to post Share on other sites
sven 0 Posted July 12, 2009 Nikako da odgonetnem zasto dosta amera ide na ovaj front sa jednokomornim lampama. Bilo da su od golfa ili Venta ... Nitk ne fura dvokomorne koji su u najmanju ruku ljepsi a prije svega bolje svijetle. Btw ovaj vento sa stelajucim nagibom mi je totalno out...nije to BMW Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted July 22, 2009 Btw ovaj vento sa stelajucim nagibom mi je totalno out...nije to BMW meni na njemu minus pase prejebeno,ima "guzicu",zato mu i stoji,dok npr. na Golfovima malo manje... Share this post Link to post Share on other sites
Sioux 0 Posted August 23, 2009 (edited) Edited August 23, 2009 by Sioux Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted September 20, 2009 koja je ovo felga? zna ko? Share this post Link to post Share on other sites
tomo g2 0 Posted September 21, 2009 (edited) Work Vsxx Edited September 21, 2009 by tomo g2 Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 8, 2009 idemo malo s domacim uradcima Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted October 8, 2009 Perverzija od Venta - al što ideeee Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted October 8, 2009 ma kako ide,,bolje ide vr6........................................................................s turbom ,,,e imam jednu vjest za tebe,u vezi golfa,bijelog,MOG Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted October 23, 2009 Evo još ,malo slika po meni najljepše Jette ili ti Venta Share this post Link to post Share on other sites