Veky_ck 0 Posted December 6, 2010 Nizde, ovo je prejebeno!! moral sam komati! Share this post Link to post Share on other sites
Davorr 0 Posted December 19, 2010 imam ih ja stotinjak evo link na photobucket od (sad već bivšeg) vlasnika! http://s427.photobucket.com/albums/pp358/d...olow/?start=540 ima 28 stranica, slikano je ama baš sve kaj je rađeno itd. jaoooo...ocu ove siceve Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted February 4, 2011 Sviđa mi se jako ovaj naranđasti Cup 1.4. to je domači auto, jel? ko je to vozil?! Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted February 5, 2011 (edited) Evo i od mene par polo fotki.. i evo jedan stajlerski za kraj Edited February 5, 2011 by Veky_ck Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted February 5, 2011 KAd smo kod POLO slika: a ovako nekaj domačeg?! 8. VW Tuning Show 2010 Autoslalom Novi MArof 2010 i godišnja slika za kraj sezone 2010 Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 5, 2011 KAd smo kod POLO slika: a ovako nekaj domačeg?! 8. VW Tuning Show 2010 Autoslalom Novi MArof 2010 i godišnja slika za kraj sezone 2010 Odlično izgleda auto sa ovom bojama i naljepnicama Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 5, 2011 Sviđa mi se jako ovaj naranđasti Cup 1.4. to je domači auto, jel? ko je to vozil?! Ne sjećam se, pred dvije godine sam ovo slikao. Znam da imam još dosta slika tih Polića Share this post Link to post Share on other sites
Veky_ck 0 Posted February 8, 2011 Ovaj mi je kul! samo još 2 cm dole, i orginal!! (mozda ima air, pa nije spušten do jaja..) Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted February 17, 2011 Veky ovaj ti je na gewindama i nejde više dolje nažalost! evo još jedan jednostavan iz VB: Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted February 17, 2011 a moj 5v...... da je 3v možda bi nešto i poduzeo Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted February 18, 2011 Kolega 5v nisu prepreka Share this post Link to post Share on other sites
master 2 Posted February 18, 2011 Sviđa mi se jako ovaj naranđasti Cup 1.4. to je domači auto, jel? ko je to vozil?! bilo je ja mislim 3 narandžasta, pavić i pokos, al ovaj sa slike ti je od kusteca Share this post Link to post Share on other sites
bjk 0 Posted March 10, 2011 Predobar mi je ovaj prednji votex lip za 9n. Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted August 1, 2011 isti auto, samo još niži: Share this post Link to post Share on other sites
rabbit_vr6 0 Posted October 8, 2011 kak gubaa :bravo , ima još koja slika tog auta? Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted December 1, 2011 Francuz Poljak oba su na gewindama Share this post Link to post Share on other sites