0
dino46

7 i 8 jota 13" 195/45/13

Recommended Posts

ovako, zanima me dali bi strugalo sta na autu i kako bi stajale te felge? hvala

Sigurno če strugat i naprijed i iza, meni je na 185/55 13 8j ET15 iza strugalo za popizdit jer je virilo nekih 1cm van rubnjaka felga i guma...

Edited by spoky

ako mislis stavljat na jettu dobit ces hebenu sirinu al neces ga moci spustit

i sa boka bu koma izgledal

ja sam na duji imal 14 sa 195/45 i nisam ga do kraja spustil, ni nebi ga mogel jer mi gewinda nebi tolko dopustila a kamoli da sam imao 13

i jos vaznije strugal sam svako malo jer mi je GTI lip bio 3,5 cm od poda :lol2

neznam bas ako ti ima tko za posudit probaj samo provizorno neke zasrafat da vidis al ja nebi iso ispod 15

ako mislis stavljat na jettu dobit ces hebenu sirinu al neces ga moci spustit

i sa boka bu koma izgledal

ja sam na duji imal 14 sa 195/45 i nisam ga do kraja spustil, ni nebi ga mogel jer mi gewinda nebi tolko dopustila a kamoli da sam imao 13

i jos vaznije strugal sam svako malo jer mi je GTI lip bio 3,5 cm od poda :lol2

neznam bas ako ti ima tko za posudit probaj samo provizorno neke zasrafat da vidis al ja nebi iso ispod 15

hvala na savijetu....al procitaj naslov :lol2 ....znam da nebi nikako stajalo na jetti, mene zanima za golfa mk1....i ti si lud sto si skinuo one 14" sa golfa jer je bilo :wow ..

i zanima me jos jedna stvar, dali zakon kaze da guma/felga nesmije viriti van rubnjaka?

nesmije virit samo gazni trag gume...ak je guma nategnuta felga može viriti ali gazni sloj mora bit unutar rubnjaka...

Edited by dino_mk1_gti

neces staviti neke lijpe felge i onda ga ne spustiti a felge vicu sppuuuuusti gaaaa,spuuuusti gaaa...ko ga nebi u pod ucmekao :grrr:D

@dino_mk1_gti: hvala, nisam to znao

@TROJKA: ma moram jos frenda malo obraditi, slaže keca original sve i komplet ga je prešprico i uredio...nagovorio sam ga na felge i na gewinde jos samo da ga zakuca koliko ide...on se jadan boji da ce mu stugat...

prednje su ET20 a zadnje ET0

@dino_mk1_gti: hvala, nisam to znao

@TROJKA: ma moram jos frenda malo obraditi, slaže keca original sve i komplet ga je prešprico i uredio...nagovorio sam ga na felge i na gewinde jos samo da ga zakuca koliko ide...on se jadan boji da ce mu stugat...

prednje su ET20 a zadnje ET0

bez nekih dorada strugati ce sigurno

hvala na savijetu....al procitaj naslov :lol2 ....znam da nebi nikako stajalo na jetti, mene zanima za golfa mk1....i ti si lud sto si skinuo one 14" sa golfa jer je bilo :wow ..

i zanima me jos jedna stvar, dali zakon kaze da guma/felga nesmije viriti van rubnjaka?

:doh sad tek vidim da je za keca

da strugat ce mu 100% trebal je prije rubove uredit i ok bi bilo znam po sebi

pa prodo sam ih najvise radi toga jer mi jeb bil preniski a i u skripcu i bez posla sam bil

ja se jedino bojim da ga nebi policija zajeb**** ak bude felga virila previse vanka

neces staviti neke lijpe felge i onda ga ne spustiti a felge vicu sppuuuuusti gaaaa,spuuuusti gaaa...ko ga nebi u pod ucmekao :grrr:D

decki terate covjeka na grijeh,bludno ce sagresit sa ovom radnjom :rotfl :rotfl :rotfl

ja se jedino bojim da ga nebi policija zajeb**** ak bude felga virila previse vanka

frende kad to vide da vidis kako ce trljati ruke i imati osmjeh na licu....nemas pojma..

decki terate covjeka na grijeh,bludno ce sagresit sa ovom radnjom :rotfl:rotfl:rotfl

a bar malo :grrr

frende kad to vide da vidis kako ce trljati ruke i imati osmjeh na licu....nemas pojma..

stvarno?

stvarno?
aha :da ...

i bum odmah vanredni

aha :da ...

i bum odmah vanredni

i sta ti kazu na vanrednom :rolleyes:

oce ti sta prigovorit za rastegnutu gumu?

i sta ti kazu na vanrednom :rolleyes:

oce ti sta prigovorit za rastegnutu gumu?

dobijes kaznu i moras platiti teh

to ne....bila je frka oko 18 cola na mk3spm_a02945oy2.jpg

ali ako ti viri onda je drama

Edited by TROJKA

pa koliko smije viriti van?

ne smije viriti van :ne2

0