zg2007mk 0 Posted February 5, 2013 (edited) Uploaded with ImageShack.us Edited February 5, 2013 by zg2007mk Share this post Link to post Share on other sites
maka 0 Posted February 7, 2013 (edited) Edited February 7, 2013 by maka Share this post Link to post Share on other sites
Doktor 0 Posted March 26, 2013 znaci još je živa i kod njega?? :fakjea Ja baš baš volim taj auto, neznam zašto Ne samo da je živa, nego dobiva cimera u garaži u obliku Karmman Ghia cabrio... Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 26, 2013 Ne samo da je živa, nego dobiva cimera u garaži u obliku Karmman Ghia cabrio... wooohooooo Share this post Link to post Share on other sites
Goran87 0 Posted March 27, 2013 Caddy mi je mrak, postoji još koja slika od istog? Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted March 27, 2013 Caddy mi je mrak, postoji još koja slika od istog? Trazio sam al nisam nigdje nasao,i mene zanima,predobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted March 28, 2013 bio je razbijan više puta.... Share this post Link to post Share on other sites