Galaxy 0 Posted January 30, 2011 Samo znam da je slikana prilikom jednog međimurskog oldtimer susreta u centru Čakovca,Nažalost,ostale imformacije nemam Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted January 31, 2011 bila jedna ista takva pre POPEKU i ošla za zamjenu za golf 2 1.6d Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted January 31, 2011 bila jedna ista takva pre POPEKU i ošla za zamjenu za golf 2 1.6d popek nije imal ghiu prical sam ja sa njim (neznam odkud ti info.), bio je tl1600 i to trul i gol (bez dijelova) nije li ova od PIKLA, stari ima dosta restauriranih primjeraka (mozda ju je prodal???) Share this post Link to post Share on other sites
dino_mk1_gti 0 Posted February 1, 2011 popek nije imal ghiu prical sam ja sa njim (neznam odkud ti info.), bio je tl1600 i to trul i gol (bez dijelova) nije li ova od PIKLA, stari ima dosta restauriranih primjeraka (mozda ju je prodal???) vjeruj mi imav je.... Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted February 5, 2011 ....jedna moja..... ...sad će "dvojka" da slini.... Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 14, 2011 ....jedna moja..... ...sad će "dvojka" da slini.... tvoja slika ili iz tvoje garaze? Share this post Link to post Share on other sites
markinjo 0 Posted February 15, 2011 (edited) tvoja slika ili iz tvoje garaze? Moja slika, moj kombi i moja garaža, konačno doslovno moja garaža, nije dovršena ali je moja!!! Edited February 15, 2011 by markinjo Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted February 21, 2011 Kad smo već kod Touarega.. Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted February 28, 2011 neznam dali je bilo za fuš rođeni! http://i1195.photobucket.com/albums/aa392/alloyboy1/1057.jpg Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted April 4, 2011 Petre morati cemo jedan dan malo u akciju, da im skinemo 2 v12 motora. Sta ta 2 v6 su vec isfurana Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 8, 2011 1965 Deluxe 1300 40hp U 3 godine okrenula samo 1500km Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted April 8, 2011 Buba je predivna. To je nešto tvoje ili se samo našlo kod tebe? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted April 8, 2011 obozavam vidjet' ove oldskuul gume... jebena Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted April 8, 2011 stari mi je poznat buba-meštar pa je i ova dosla na servis nekih sitnica... Odvozih nekih 3-4km.... koji feeling eh! Zaboravih sto je luft u volanu do danas al nenadhebljiv osjecaj.... to : Vedran Bube su firestonke a ova bijela linija je đast optički dio koji se metne između gume i felge pa kad se guma napuse izgleda ki jedno tijelo... izgleda mrak 1300 jednostruki usis i 40ks... nekad je bila 6v al bilo je trendy prebacivat na 12 Motor je generalno reperiran pred 3godine Share this post Link to post Share on other sites