Car GTI 0 Posted April 18, 2012 ne mogu vjerovati Takvih mjesta u Americi imas more,prepuno Buba,Ghia i Transportera Inace takve videe stavljas Ovdje,u ovom topicu su samo slike Share this post Link to post Share on other sites
Polo-maN 0 Posted April 18, 2012 još gtražim pravu temu i gledam, ali sam preumoran da bilo šta skužim a imao sam potrebu to podijeliti sa vama Share this post Link to post Share on other sites
fijo 0 Posted April 24, 2012 (edited) Edited April 24, 2012 by fijo Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted May 2, 2012 (edited) Edited May 2, 2012 by vwentash Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 5, 2012 Ajde da vidimo jel vi znate Ovo bi trebao bit VW iz 1952 godine,tako pise u papirima Nasao sam ga na jednom forumu,tamo nemogu odgonetnut jel stvarno VW,niti opcenito koji je auto Najvidljiviji su tragovi Bube Tu ima detaljnijih slika http://www.flickr.com/photos/39409503@N02/ Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 7, 2012 Ajde da vidimo jel vi znate Ovo bi trebao bit VW iz 1952 godine,tako pise u papirima pa u papirima piše WV pokušaj na oldschoolhr-u pitat ne sliči mi na nijednog poznatog vw-a a ni wv-a ne sliči na bubu niti malo više baca na ponton mercedesa a ovo 'oko' u sredini naprid ko neki amer Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted May 7, 2012 pa u papirima piše WV pokušaj na oldschoolhr-u pitat ne sliči mi na nijednog poznatog vw-a a ni wv-a ne sliči na bubu niti malo više baca na ponton mercedesa a ovo 'oko' u sredini naprid ko neki amer baš i meni zadnji kraj vuče na pontona,sprijeda mi liči na nešto britansko,a opet ovo na haubi je karakteristično za one američke aute iz 50-ih godina... Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted May 7, 2012 meni se cini da bi felge mogle biti od vw,jer takve ima buba,iskreno ovakvo nesto nikad nisam vidio pa sad jel to uopce vw.... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted May 11, 2012 ovaj WV ima nekih sličnosti s 'taunus globus' autom Share this post Link to post Share on other sites