ma.RI.n 8 Posted February 27, 2008 dottore, ponavlja?? slike.... plavac je bio Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 27, 2008 (edited) Corrado R32 syncro Jedan lijepi MAla usporedba Edited February 27, 2008 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted February 27, 2008 dottore, ponavlja?? slike.... plavac je bio ... daj mu pokoru kao tonac-u Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted February 28, 2008 zadnja slika s kamerom... bolesno Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 28, 2008 2 dottore: međunarodna komisija ( highlander i ja ) je zasjedala i odlučila te kazniti za ponavljanje slika plavog corrada...odlučeno je da si du??an u narednih pet dana staviti pet slika na ovaj topic.... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted March 3, 2008 KAO DA SAM VIDIO NEGDJE OVOG CORRADA Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted March 3, 2008 2 dottore: međunarodna komisija ( highlander i ja ) je zasjedala i odlučila te kazniti za ponavljanje slika plavog corrada...odlučeno je da si du??an u narednih pet dana staviti pet slika na ovaj topic.... ok Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 3, 2008 neeeeeeeeeeeeeee,ne stavljaj vi??e... :plac :plac :plac Share this post Link to post Share on other sites
highlander 0 Posted March 3, 2008 (edited) E ba?? sam gledao datum kad ti isteče tih pet dana koje ti je za pokoru dao ma.RI.n, kad ono vidim neko je ne??to radio u tom topicu. Ja otvaram topic ........s.t.r.a.v.a ............. . Dottore sad si ga naj**o, samo pričekaj da ma.RI.n otvori topic i to če biti pokora ...ajme ??ta stavi u topic - neka ti se posu??e prsti Edited March 3, 2008 by highlander Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted March 3, 2008 3 Corrada i ova trojka VR su NOVI..... nekad bili..... :plac :plac :plac :plac ne, dao bog da ma.RI.n vidi ove Radose..... neće mu biti lako.... Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted March 3, 2008 (edited) Edited March 3, 2008 by Dottore Share this post Link to post Share on other sites
XIK 0 Posted March 6, 2008 (edited) A ??ta bi trebali gledati na toj ljubičastoj krapini osim felgi? Al ??teta takve felge na takav auto stavit. Edited March 6, 2008 by XIK Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 6, 2008 ok dottoreeeeeee....neeeeeee....ovu sliku si sigurno na??ao na nekoj stranici koja prodaje vatrogasnu opremu.... lo??e si započeo a ostali te prate,većina auta na ovoj stranici su katastrofa i nije mi jasno za??to se stavljaju takvi auti....ajmo malo ozbiljnosti i pravih CORRADA... Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted March 6, 2008 A ??ta bi trebali gledati na toj ljubičastoj krapini osim felgi? Al ??teta takve felge na takav auto stavit. Po čemu je ovaj krapina rieger GTO,??ta fali ovom autu,auto je prva liga Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted March 6, 2008 Po čemu je ovaj krapina rieger GTO,??ta fali ovom autu,auto je prva liga mo??da nekad bio ali sada nikako,toliko plastike nemaju ni barke.....al nema veze vratimo se slikama a ne OT Share this post Link to post Share on other sites
RS G60 0 Posted March 6, 2008 ti GTO-kitovi polako opet dolaze u modu, kao sto su bili u ranim 90ima... ps: ako budete dobri i ljubazni prema dottore-u, mozda vam stavi jos koju corrado sliku... poslao sam mu ca. 200 slika... =) Share this post Link to post Share on other sites