dalibor 2 Posted October 31, 2009 tt parabol stvarno predobro izgledaju na corradu ti se salis moras vidit na santa monica felgama kako stoji promjenit ces misljenje zauvjek :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 9, 2009 schmidt al ovaj auspuh mi ne djeluje nikako,bolje da ga je sakria Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted November 18, 2009 Wörthersee 2007 Ma.RI.ne . . bit će ih još.... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 20, 2009 pik majstore, ove slike su dobre ali me zanima jel bi ti se ruka tresla da je kakva obnažena teta ispred oobjektiva? :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
Petar_im 0 Posted November 20, 2009 pik majstore, ove slike su dobre ali me zanima jel bi ti se ruka tresla da je kakva obnažena teta ispred oobjektiva? :lol2 Sad kad sam vidio ove Pikove slike sjetio sam se starog sa Mercedesom ML- :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 20, 2009 Sad kad sam vidio ove Pikove slike sjetio sam se starog sa Mercedesom ML- :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted November 20, 2009 (edited) Marine,tvoj Corrado je savršenstvo.Boja unikatna,toliko kroma,a sve bez pretjerivanja. Daj ga jednom predstavi u projektima,neznam zašto još nije tamo.Stavi podatke,slike... Nemoj bit sebičan,podjeli s nama tu ljepotu... Edited November 20, 2009 by MarkoGTi Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 20, 2009 Marine,tvoj Corrado je savršenstvo.Boja unikatna,toliko kroma,a sve bez pretjerivanja. Daj ga jednom predstavi u projektima,neznam zašto još nije tamo.Stavi podatke,slike... Nemoj bit sebičan,podjeli s nama tu ljepotu... imaš nešto u arhivi projekata, auto je složen prije par godina pa mi je glupo dizati novi topic kada neme novosti na autu a većina ga je vidjela uživo... Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted November 20, 2009 Aj pliz,stavi malo slika,barem u binarije,posebno mi je bio zanimljiv u kombinaciji s Borbetkama i crvenim štopovima.Jer auto je stvarno (kako ja volim reć) na Europskoj razini. Veliki si mi uzor Ti kao autor a posebno perfekcionizam kojim auto zrači. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted November 20, 2009 (edited) hvala na pohvalama, slike sa borbetkama mi nisu pri ruci a nisam niti siguran koliko ih imam, moram pogledat pa ću nabacit, avo par slika: Edited November 20, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
pikzibner 1 Posted November 21, 2009 pik majstore, ove slike su dobre ali me zanima jel bi ti se ruka tresla da je kakva obnažena teta ispred oobjektiva? :lol2 Vjerojatno bi par slika bilo tresnuto, ali zbog toga je stalak doma :D Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 13, 2009 Evo jednog slikanog ispred VW searvisa u Rovinju ovo ljeta. Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted December 13, 2009 svi forsiraju na one napuhnute VR haube.... ko da auto s klasičnom haubom ne izgleda dovoljno dobro i agresivno Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted December 13, 2009 mislim jel ovoj ulegnutoj haubi nešto fali Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 13, 2009 Mislim da ovde imamo dokaz što je Corrado bez vr6 haube! Cura u bijelom topu je definitivno s vr6 haubom dok gospodična kod vozačevih vrata ima običnu haubu Share this post Link to post Share on other sites
RI VW 4 Posted December 13, 2009 Mislim da ovde imamo dokaz što je Corrado bez vr6 haube! Cura u bijelom topu je definitivno s vr6 haubom dok gospodična kod vozačevih vrata ima običnu haubu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 13, 2009 Evo jednog slikanog ispred VW searvisa u Rovinju ovo ljeta. Več ga je Petar rallye stavlja jednom Auto je original VR i volan desno Vrtia se i po Rogoznici(marina Frapa),vlasnik VR-a ima neke veze s nautikom Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 13, 2009 Več ga je Petar rallye stavlja jednom Auto je original VR i volan desno Vrtia se i po Rogoznici(marina Frapa),vlasnik VR-a ima neke veze s nautikom Može bit da je. Razgovara sam sa likom i kaže da je sve original na njemu. Navodno u Rovinju ima kuću. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 13, 2009 Može bit da je. Razgovara sam sa likom i kaže da je sve original na njemu. Navodno u Rovinju ima kuću. Prije 4-5 godina se vrtia po Rogoznici,tj bia je parkiran u prostoru marine Frapa,znači ili ima brod,ili radi na brodu,ili radi za neku firmu koja se bavi brodovima,ili je slučajno uletia među brodove i nema veze s njima.....uglavnom uteka mi je prije nego san ga otkupia Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted December 13, 2009 .... evo vidim da niste shvatili o čem pričam, pa sam izvadio zadnjeg aduta iz rukava .... Share this post Link to post Share on other sites