R32 0 Posted January 26, 2010 Tko stavi TDI-a u Corrado ili GTI-a TREBA GA STRELJAT JAVNO Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 26, 2010 tdi bljak :rotfl to sam ceko Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 27, 2010 Koji je kod ova pitura jel zna netko mozda ? mercedesov je kod... Share this post Link to post Share on other sites
Ivanscirocco 0 Posted January 27, 2010 Tko stavi TDI-a u Corrado ili GTI-a TREBA GA STRELJAT JAVNO potpis Share this post Link to post Share on other sites
docg60 0 Posted January 27, 2010 TDI u Corradu--fuj,bljak jbo ga ćaća. Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted January 27, 2010 Slažem se s ostatkom. Nekako su mi riječi Corrado i TDI u istoj rečenici nespojive. Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted January 30, 2010 Evo decki vidim da rezite kad cujete corrrado diesel pa da malo popravim situaciju VR6 Biturbo RWD VR6 turbo 24V RWD 2.9 VR6 Kompressor 280PS(znam ruzan je al srce je bitno) V5 I za kraj jedan V-tec.Svasta majka rodi :glavomuzid Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted January 30, 2010 kako je neobican corrado s okomito postavljenim motorom, prvi put vidim da je u vw postavljen ovako motor-izuzev onoga motora porscha! evo jedan od mene Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted January 30, 2010 Odličan Pogotovo felge Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 6, 2010 Ovo bi trebalo JAKO ići, za neko brdo. Serijski ima konja kao jako nakopani VW 16V... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted February 6, 2010 Jel to 220KS kao iz Type R Civica? Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted February 6, 2010 tdi bljak mislim da je TDI u corrado strano tjelo kao cir na zeludcu Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted February 10, 2010 Prikolica Jedan Smartorrado IC Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 10, 2010 aaaa najmračniji Corrado koji sam vidio aaaaaa drkicaaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted February 10, 2010 (edited) Jedan "malo" nizi Prosirenja,Rallye front i V6 biturbo /152rm.jpg[/img] ima neko link na ovaj projekt? Jel to audijeva getriba gore? i kakvu getribu ima ovaj vr6 turbo rwd sa stranice prije? frend nabavio onaj audijev v6 obicni sa 170ks iz a6 i silom bi to ubacio u corrada. kaze mi da se moze skemijat na g60 getribu, ima sta u tome? ugl kad to krene bum mu pomogo oko toga pa ce bit na forumu neki topić Edited February 10, 2010 by SlaX Share this post Link to post Share on other sites
nizde 0 Posted February 11, 2010 (edited) Edited February 11, 2010 by nizde Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 11, 2010 (edited) ima neko link na ovaj projekt? Jel to audijeva getriba gore? i kakvu getribu ima ovaj vr6 turbo rwd sa stranice prije? frend nabavio onaj audijev v6 obicni sa 170ks iz a6 i silom bi to ubacio u corrada. kaze mi da se moze skemijat na g60 getribu, ima sta u tome? ugl kad to krene bum mu pomogo oko toga pa ce bit na forumu neki topić Navarili su školjku od corrada na pod sa muldama od audija. Quattro pogon. http://rmillerautobody.com/ A ovome frendu reci da ne gubi vrijeme za glupe kemije nego neka zavida VR6 na šaraf u taj corrado... Edited February 11, 2010 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted February 11, 2010 2.9 VR6 Kompressor 280PS(znam ruzan je al srce je bitno) odakle mi je ovo poznato... neki Z engineering tribat će ga poslat na doradu u Krka inžinjering Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 11, 2010 odakle mi je ovo poznato... Ne znam da netku tu ima ovako ružnog corrada.... Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted February 11, 2010 Navarili su školjku od corrada na pod sa muldama od audija. Quattro pogon. http://rmillerautobody.com/ A ovome frendu reci da ne gubi vrijeme za glupe kemije nego neka zavida VR6 na šaraf u taj corrado... nis od toga, u rradu je sad 1.6d, nema tu glasa razuma Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 11, 2010 nis od toga, u rradu je sad 1.6d, nema tu glasa razuma Ne znam šta bi rekao o čovjeku koji vozi Corrado 1,6 D , stvarno ne znam jel taj ima imalo dobrog ukusa. Da je neki nadrkani TDI pa ono ajd , ali mrtvi 1.6D ?! pa najslabiji kec je brži od toga... Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted February 11, 2010 a ne trudim se nit objasnjavat, ima svoj neki djir. zato ti kazem da nema smisla ga razuvjeravat od tog sestaka. reko sam mu da odma slozimo kvatra unutra i bebica al on ima neku briju da to ide na g60 getribu. lol Share this post Link to post Share on other sites