dino_mk1_gti 0 Posted December 13, 2010 sve ovisi o marki gume jer iste dimenzije znaju drugačije izgledat... Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted December 13, 2010 sve ovisi o marki gume jer iste dimenzije znaju drugačije izgledat...upravo tako stari Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 13, 2010 sve ovisi o marki gume jer iste dimenzije znaju drugačije izgledat... da, al ne toliko očito... ono što znam jest da je falken među nižima! 195/45 je balon naspram guma koje se natežu na felgu... jer 40 je zadnje koje bi stavljao na felgu da izgleda utegnuto!... sad već mnogi furaju 35 profil... Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 13, 2010 215 40 nank kang i 215 40 pireli zero nero OGROMNA RAZLIKA OGROMNA....nank kang puno puno nizi,ja sam imao na 9j 205 40 16 falken i bolesno je niska..i kriticno je stajala Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted December 13, 2010 Ne straši ljude Sad niko neče kupit od mene onog zelenog corrado G-a kad vidi sve ovo hocu ja kupit, al ako moze na dodjem ti Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 16, 2010 (edited) Jedan ovakav bi mogao biti u HR jednog dana Vlasnik će se prepoznati Edited December 16, 2010 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted December 16, 2010 jos meni cudno kako su likovi glavati u autu....i pomislim na PS ali reko ma sta ja znam....kad ono da heheeheheheh, baš su glavati vidi se da je PS, jer nemoze biti toliko nizak a i po glavama se pogotovo kuzi iako predobro izgleda Share this post Link to post Share on other sites
jopa_vr6 0 Posted December 16, 2010 hahhahah prejaka slika Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted December 16, 2010 (edited) Jedan ovakav bi mogao biti u HR jednog dana Vlasnik će se prepoznati pero, al s drugim motorom i euro branikom.... ak na istog mislimo... Edited December 16, 2010 by tonac Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted December 19, 2010 pero, al s drugim motorom i euro branikom.... ak na istog mislimo... koje taj sretnik Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 19, 2010 (edited) koje taj sretnik Na jednoj tajnoj lokaciji , u jednoj hali , na jednom brdu , u šumi , gdje je snijeg sada okolo se slaže jedan auto već godinama R32 motor i (za sada) TT parabol felge Vlasnik je tu na forumu , ali šuti ko zaliven Ove slike su stare skoro dvije godine Edited December 19, 2010 by Rallye VR6 Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 19, 2010 opet se taj corrado pojavljuje al ne napreduje isto kak i moj!! Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 19, 2010 opet se taj corrado pojavljuje al ne napreduje isto kak i moj!! Pa napisao sam da su slike star skoro 2 godine Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 19, 2010 hehe nisam opče gledal kaj si napisal! Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 20, 2010 Bit če da je taj auto bliže meni nego tebi Pero..... Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted December 20, 2010 (edited) pretpostavljam tko je , samo neznam zašto je tajna ,u profilu mu ljepo mu piše , Auto : Corrado R32 Edited December 20, 2010 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 20, 2010 mislim da nije tajna...g60 inside Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 20, 2010 mislim da nije tajna...g60 inside Nou šit Šerlok Ova ne izgleda kao fotošop Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted December 20, 2010 mislim da nije tajna...g60 inside Mora promijenit nick u r32 inside Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 20, 2010 Vidi stvarno. 20 pixela je smanjena okomito ona na prethodnoj stranici Share this post Link to post Share on other sites
golfijaner 0 Posted December 28, 2010 (edited) haha predobra slika! Edited December 28, 2010 by golfijaner Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted December 28, 2010 Odlicna slika,meni je to fora kad se takvo nesto zapravo vidi na cesti Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 28, 2010 U Rogoznicu je prije cca 12-13 godina dolazia stariji bračni par (60+godina) na ljetovanje sa corradom 16V automatik,serijala ipo od auta,bordo boje....al šta san ja onda zna,naganja san keca 1.1 i to je bilo to,kakvi corrado,i to još automatik Share this post Link to post Share on other sites