Rallye VR6 8 Posted August 26, 2012 Imam osjećaj da je ovaj Corrado složen da bi se pričalo o njemu , a ne zato što se vlasniku svidja Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted August 27, 2012 ima li jos slika od ovog rrada Share this post Link to post Share on other sites
Hrce991 0 Posted August 27, 2012 1991 Volkswagen Corrado 1.8 16V Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 7, 2012 Većina Corrada je za slikanje , ovaj je složen isključivo za gas Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 7, 2012 Plastični pragovi? Share this post Link to post Share on other sites
Roki VG 0 Posted December 7, 2012 Plastični pragovi? Da,mislim da jesu. Share this post Link to post Share on other sites
GogiR32 0 Posted December 7, 2012 Pa dosta dobro izgledaju iz ovog kuta... evo rješenja za visok prag na corradu Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 7, 2012 auto se spušta oprugama-gewindama a ne plastikama Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted December 7, 2012 auto se spušta oprugama-gewindama a ne plastikama Istina, ali uvijek je prag visoko. Meni isto ovo dijeluje dobro, mada bi bilo možda dobro to napravit od lima. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 7, 2012 ne valja ništa nikakvi spojleri,dodaci......samo oem na vwcc-u ste ne prolazi ta vrsta tuninga tu Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 7, 2012 ne valja ništa nikakvi spojleri,dodaci......samo oem na vwcc-u ste ne prolazi ta vrsta tuninga tu Malo si sarkastičan? Pa nije isto ako je M3 prag zavidan šarafima za drvo , auto na 13'' sa ratkapama i šank iz peveca ili ovaj Corrado koji je do poda na Airrideu , sa ok felgama i extra uredan. Osobno ne bi nikad stavio prag na Corrada , ali ovaj auto ne spada u selo. zapravo je daleko od toga. Zapravo jako daleko jer je sad u drugoj boji i bez pragova. Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 7, 2012 ja volim sve vrste auta od full plastičnog do full golog nema tu sarkazma ovaj corrado je meni odličan i da ima još koji spojler meni je i dalje super to se vidi po mojim autima-projektima,airbrush,gto,rieger......sve ja to volim ali tu na forumu plastike ne prolaze i točka samo sam realan Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted December 7, 2012 Pa napisao si da ne valja ništa pa da je tebi dobar , ali da forumu ne valja Znači sarkazam Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted December 7, 2012 e jbga sad pročita si me govoria san u ime foruma svoje mišljenje san tek kasnije objavia pozdravljam sve rieger fanove ma gdje bili Share this post Link to post Share on other sites