ma.RI.n 8 Posted June 29, 2009 (edited) dobrog li Corrada stvarno heben... Edited July 2, 2009 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 1, 2009 Samo me zanima di mu putuju ovi 'američki' pojasevi u ovoj targa veziji Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 1, 2009 Samo me zanima di mu putuju ovi 'američki' pojasevi u ovoj targa veziji reko bi photoshop, pogledaj malo bolje na izrezani kadar Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 2, 2009 reko bi photoshop, pogledaj malo bolje na izrezani kadar nisam obraćao pažnju ali sada vidim da je PS Share this post Link to post Share on other sites
MOTA BOY 3 Posted July 2, 2009 Prvi- crveni je ZABIJEN finoooooo! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted July 2, 2009 Daleko od očiju javnosti, na jednom brdu, u jednoj hali.... brdo kod delnica? corrado ex vr6? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 2, 2009 brdo kod delnica? corrado ex vr6? ne,ne...g60 inside sa foruma slaže taj auto, bio je g60, jako pedantno radi i projekt ima potencijala, plastike i ostala tuning sr..a isključena... Share this post Link to post Share on other sites
Medo-12v-VD 0 Posted July 2, 2009 kakvi su to pragovi gore na bijelom 'rradu? od mk3? Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 2, 2009 kakvi su to pragovi gore na bijelom 'rradu? od mk3? izgleda da jesu...vidim da se dobro proučavaju slike pa stavljam još par... Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted July 2, 2009 Ovu sliku sam davno vidio i uspio opet naći Taj auto je kasnije pofarban u plavu (ima tu negdje slika) Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 2, 2009 Ovu sliku sam davno vidio i uspio opet naći Taj auto je kasnije pofarban u plavu (ima tu negdje slika) Ukucaj u google 'corrado country',pretraga po slikama i njega ti prvog izbaci Reka san ti da sklopiš jednog,ionako se tamo negdi kod tebe prodaje onaj country na auti.hr za 5000e i ja ti još doniran karoseriju od corrada Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted July 3, 2009 jedna mala zanimljivost Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 13, 2009 Ovaj modri GTO sa zlatnim felgama je neka maketa ili griješim Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted July 13, 2009 Ovaj modri GTO sa zlatnim felgama je neka maketa ili griješim roko! opet si pijan ...nije, samo je pun kita i koma polimaren Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted July 13, 2009 Stari nemogu bit trizniji nego jesan.....a to ti je 1,3 po policijskom zapisniku Daj kakvi su ono štopovi i plastične kade,ako nije maketa onda nek se upuca Share this post Link to post Share on other sites
rajkec 8 Posted July 13, 2009 je je, maketa je , mislio sam vas malo zeznut, ali oči pravog zaljubljenika to spaziše Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted July 13, 2009 Kak sam čorav nisam ni primjetil :doh Share this post Link to post Share on other sites