MarinoL 0 Posted December 13, 2009 Prije 4-5 godina se vrtia po Rogoznici,tj bia je parkiran u prostoru marine Frapa,znači ili ima brod,ili radi na brodu,ili radi za neku firmu koja se bavi brodovima,ili je slučajno uletia među brodove i nema veze s njima.....uglavnom uteka mi je prije nego san ga otkupia Ma šta sve bi tija otkupit. Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 13, 2009 nikola gore je vr hauba na tom corradu zadnjem! Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted December 13, 2009 nikola gore je vr hauba na tom corradu zadnjem! ....... nema veze sexy bi on bil i bez VR haube kužiš Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted December 13, 2009 naravno mada je meni ljepša vr hauba!!ali svako ima svoj ukus Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted December 14, 2009 vr hauba je po meni puno ljepša, mršavo mi izgleda bez nje... Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted December 14, 2009 Evo još jedna slika Marinovog sa SRa 07´... Share this post Link to post Share on other sites
nikola_g60 0 Posted December 14, 2009 vr hauba je po meni puno ljepša, mršavo mi izgleda bez nje... .... u biti ni nije vr6 hauba.... nego je R32 hauba, nije li R32 malo pre debela Share this post Link to post Share on other sites
woodoo 0 Posted December 17, 2009 (edited) Malo zlovenaca Russ Edited December 17, 2009 by woodoo Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 3, 2010 ove godine na SEE-u..... Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted January 6, 2010 hmmmm..... . . . . . . . . . ne NIJE PS!! . . . . . Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted January 8, 2010 (edited) evo par komada od menee!! kvakeeeeee!! meni jako ljep corrado!bilo je več nekih slika od njega i neke šokantne.... neznam kaj je pošlo po zlu! Napominjem slike nisu za one slabijeg srca! Edited January 8, 2010 by Marinko Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted January 8, 2010 (edited) ODlicni auti, onaj crni od naprijed sto gleda je prehebeni, ova kvaka malo bezveze tak zatvorena, pitanje kak to otvara, a ovom zadnje mse mozda turbina pregrijala Prvo sam pomislio da se akumulator nesto ziskrio ili spojio na haubu, al onda skuzil da je na drugoj strani A mora se prizanit da je lepo slozio usisnu na VR-u Edited January 8, 2010 by Xmaster Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted January 8, 2010 ima mjesta nekih 1-1.5 cm na kvaki pa se otvori na plavom!! Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted January 8, 2010 onaj crni sa lecama....san mojih snova....nisan davno vidja hebenija kola )) a za ovaj crveni...smrc....odgovor je turbo...) no turbo no fun )) Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 8, 2010 ove godine na SEE-u..... corrado je nema sta., sam ne znam sta se ceka sa spiglima Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted January 8, 2010 dvojka treba bušit vrata ako je ono kaj ja mislim!! Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 8, 2010 dvojka treba bušit vrata ako je ono kaj ja mislim!! pa sta, neka, u originalu su busena, on dijeli svima savjete ja njemu udjelim svoj savjet/misljenje, i onda ce u mojim ocima dobiti cistuuu tocnu peticu, jer ovo mi onako i dalje upada u oko iako sam i ja takve spigle furao ali mislim da nije to tolika stavka da se promjeni Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted January 8, 2010 (edited) nemam vremena šarafiti po autu...radim dva posla i upisao prošle godine fax vanredno...retrovizori su doma i čekaju Edited January 8, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted January 8, 2010 nemam vremena šarafiti po autu...radim dva posla i upisao prošle godine fax vanredno...retrovizori su doma i čekaju steta, ne zapostavi onda dar koji imas, al bit ce i para nadam se Share this post Link to post Share on other sites
Dottore 0 Posted January 8, 2010 crveni corrado u plamenu. ccc... @ma.RI.n kakvu kaznu ćemo dati Marinku?? Share this post Link to post Share on other sites