7 7
TheFog

Slike: Corrado

Recommended Posts

slicna mi je rh turbo samo mi se cini da ove sa slika imaju vise sarafica. artec s1 isto slicne samo tanji krakovi.. dunno

cepovi od porsa

Edited by SlaX

slicna mi je rh turbo samo mi se cini da ove sa slika imaju vise sarafica. artec s1 isto slicne samo tanji krakovi.. dunno

cepovi od porsa

porsche felge... širok razmak rupa...

2.9 VR6T 617 ks

29617ks.jpg

20060218febfling11.jpg

corradovrt1.jpg

G60 16V

ghgri.jpg

Edited by Car GTI

evo da i ja malo nabijem kompleksichee!!

heh sam sebe bacam u dilemu!!!

dali bez žmigavci i maglenki ili ne???????'

4qndjf9.jpg

DSC_0174.jpg

DSC02447.jpg

Picture001-3.jpg

ttudmofl.jpg

:mellow:

crvena rijeka kaže bandić :lol2 :lol2

034b6753557e56f6ae759893.jpg

1006308.jpg

1029.jpg

evo da i ja malo nabijem kompleksichee!!

heh sam sebe bacam u dilemu!!!

dali bez žmigavci i maglenki ili ne???????'

ja sam sknuo i poslije sam imao problema gdje sa žmigavcima, na kraju priče zavrili su u farovima...sadašnje mišljenje je da ih ostaviš najviše zbog sve strožih zakona, a estetski meni je lijepo jedno i drugo...

ja sam sknuo i poslije sam imao problema gdje sa žmigavcima, na kraju priče zavrili su u farovima...sadašnje mišljenje je da ih ostaviš najviše zbog sve strožih zakona, a estetski meni je lijepo jedno i drugo...

po meni je krokodil jedan od rijetkih auta kojem NE triba nista zivo raditi na njemu, i meni nije ni trena za sta nisam stavlja kvake od audija i sprinterove skrge, jos dan dva pa ce i to u seljo tuning,evo iskreno marine, davno si ti radio svoga, retrovizore kad ti vidim i prednji branik meni se zeludac okrene, em uz xenone, zmigavce u faru (na svim autima pa i na novima treba zabraniti) ugrozavas sebe i druge u prometu, zamisli havarije da te neko spuca zbog po meni nepotrebnog uklanjanja zmigavaca....katastrofa :palacd

12134_177319218438_147213933438_284.jpg

Antonio gdje ih nalaziš samo :care - pa ovo je ljepše od Keyre Agustinine guzice :grrr

Edited by Kazaam

po meni je krokodil jedan od rijetkih auta kojem NE triba nista zivo raditi na njemu, i meni nije ni trena za sta nisam stavlja kvake od audija i sprinterove skrge, jos dan dva pa ce i to u seljo tuning,evo iskreno marine, davno si ti radio svoga, retrovizore kad ti vidim i prednji branik meni se zeludac okrene, em uz xenone, zmigavce u faru (na svim autima pa i na novima treba zabraniti) ugrozavas sebe i druge u prometu, zamisli havarije da te neko spuca zbog po meni nepotrebnog uklanjanja zmigavaca....katastrofa :palacd

retrovizori su priča za sebe i ja bi ih isto maknuo da to nije veći zahvat, a branik mi prolazi apsolutno sa i bez žmigavaca, stvar odabira...sprinterove škrge su mi bez veze dok su audi kvake korisna stvar na corradu jer originalne pucaju pa se time može rijeiti problem....ksenone sam stavio kada sam vidio da po noći ne mogu voziti koliko su mi slaba svijetla(platio ih 400 eura u ono vrijeme)...

želudac se i meni okreće na razne stvari pa je to moj problem i neću prepravljat auto da tebi želudac bude bolje :zivio:zivio

antonio: većina slika je bila....

Edited by ma.RI.n

želudac se i meni okreće na razne stvari pa je to moj problem i neću prepravljat auto da tebi želudac bude bolje :zivio:zivio

:smijeh :smijeh :smijeh :smijeh

po meni je krokodil jedan od rijetkih auta kojem NE triba nista zivo raditi na njemu, i meni nije ni trena za sta nisam stavlja kvake od audija i sprinterove skrge, jos dan dva pa ce i to u seljo tuning,

ovo je ocigledno na moj racun islo :mellow:

7 7