Kazaam 0 Posted February 11, 2010 ložim se na ove felge jako - koja je to marka i colaža? RH, 17"? Share this post Link to post Share on other sites
SlaX 0 Posted February 11, 2010 (edited) slicna mi je rh turbo samo mi se cini da ove sa slika imaju vise sarafica. artec s1 isto slicne samo tanji krakovi.. dunno cepovi od porsa Edited February 11, 2010 by SlaX Share this post Link to post Share on other sites
tonac 0 Posted February 11, 2010 slicna mi je rh turbo samo mi se cini da ove sa slika imaju vise sarafica. artec s1 isto slicne samo tanji krakovi.. dunno cepovi od porsa porsche felge... širok razmak rupa... Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted February 12, 2010 (edited) ložim se na ove felge jako - koja je to marka i colaža? RH, 17"? zovu se Eta Beta Porsche Turbo http://cgi.ebay.de/Eta-Beta-Porsche-Turbo-...#ht_1342wt_1166 Edited February 12, 2010 by dalibor Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 12, 2010 zovu se Eta Beta Porsche Turbo http://cgi.ebay.de/Eta-Beta-Porsche-Turbo-...#ht_1342wt_1166 oh jeaa predobre su mi Share this post Link to post Share on other sites
tihca 0 Posted February 12, 2010 slične njima su i RH TURBO P ...RH TURBO su bez šarafića Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted February 13, 2010 (edited) 2.9 VR6T 617 ks G60 16V Edited February 13, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
mateo.split 0 Posted February 19, 2010 (edited) Edited February 19, 2010 by mateo.split Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted February 20, 2010 dalibor mi ozbiljno nabija komplekse!!! Share this post Link to post Share on other sites
Marinko 0 Posted February 20, 2010 evo da i ja malo nabijem kompleksichee!! heh sam sebe bacam u dilemu!!! dali bez žmigavci i maglenki ili ne???????' Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 20, 2010 crvena rijeka kaže bandić :lol2 Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 20, 2010 evo da i ja malo nabijem kompleksichee!! heh sam sebe bacam u dilemu!!! dali bez žmigavci i maglenki ili ne???????' ja sam sknuo i poslije sam imao problema gdje sa žmigavcima, na kraju priče zavrili su u farovima...sadašnje mišljenje je da ih ostaviš najviše zbog sve strožih zakona, a estetski meni je lijepo jedno i drugo... Share this post Link to post Share on other sites
corrador 0 Posted February 20, 2010 ja sam sknuo i poslije sam imao problema gdje sa žmigavcima, na kraju priče zavrili su u farovima...sadašnje mišljenje je da ih ostaviš najviše zbog sve strožih zakona, a estetski meni je lijepo jedno i drugo... po meni je krokodil jedan od rijetkih auta kojem NE triba nista zivo raditi na njemu, i meni nije ni trena za sta nisam stavlja kvake od audija i sprinterove skrge, jos dan dva pa ce i to u seljo tuning,evo iskreno marine, davno si ti radio svoga, retrovizore kad ti vidim i prednji branik meni se zeludac okrene, em uz xenone, zmigavce u faru (na svim autima pa i na novima treba zabraniti) ugrozavas sebe i druge u prometu, zamisli havarije da te neko spuca zbog po meni nepotrebnog uklanjanja zmigavaca....katastrofa Share this post Link to post Share on other sites
Kazaam 0 Posted February 21, 2010 (edited) Antonio gdje ih nalaziš samo - pa ovo je ljepše od Keyre Agustinine guzice Edited February 21, 2010 by Kazaam Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted February 21, 2010 (edited) po meni je krokodil jedan od rijetkih auta kojem NE triba nista zivo raditi na njemu, i meni nije ni trena za sta nisam stavlja kvake od audija i sprinterove skrge, jos dan dva pa ce i to u seljo tuning,evo iskreno marine, davno si ti radio svoga, retrovizore kad ti vidim i prednji branik meni se zeludac okrene, em uz xenone, zmigavce u faru (na svim autima pa i na novima treba zabraniti) ugrozavas sebe i druge u prometu, zamisli havarije da te neko spuca zbog po meni nepotrebnog uklanjanja zmigavaca....katastrofa retrovizori su priča za sebe i ja bi ih isto maknuo da to nije veći zahvat, a branik mi prolazi apsolutno sa i bez žmigavaca, stvar odabira...sprinterove škrge su mi bez veze dok su audi kvake korisna stvar na corradu jer originalne pucaju pa se time može rijeiti problem....ksenone sam stavio kada sam vidio da po noći ne mogu voziti koliko su mi slaba svijetla(platio ih 400 eura u ono vrijeme)... želudac se i meni okreće na razne stvari pa je to moj problem i neću prepravljat auto da tebi želudac bude bolje antonio: većina slika je bila.... Edited February 21, 2010 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted February 22, 2010 želudac se i meni okreće na razne stvari pa je to moj problem i neću prepravljat auto da tebi želudac bude bolje :smijeh :smijeh Share this post Link to post Share on other sites
dalibor 2 Posted February 23, 2010 po meni je krokodil jedan od rijetkih auta kojem NE triba nista zivo raditi na njemu, i meni nije ni trena za sta nisam stavlja kvake od audija i sprinterove skrge, jos dan dva pa ce i to u seljo tuning, ovo je ocigledno na moj racun islo Share this post Link to post Share on other sites