Guest O84GT Posted February 2, 2011 Ode bi bilo posla za mene Share this post Link to post Share on other sites
slatki 0 Posted February 6, 2011 (edited) krugi su krugi Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Edited February 6, 2011 by slatki Share this post Link to post Share on other sites
MarinoL 0 Posted February 6, 2011 Ode bi bilo posla za mene Najbolje da se udružimo pa izradimo jednog. Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted February 6, 2011 550 spyder? ima za naručit kitove na osnovi bube (što je u orginalu i bio) negdje sam imao kataloge, specifikacije i ostalo... 356, 356 spyder i 550 spyder Share this post Link to post Share on other sites
Guest O84GT Posted February 7, 2011 Najbolje da se udružimo pa izradimo jednog. Kad krecemo sa radom?? Ma gledano sa strucne strane,iskreno,nije to neki problem za napraviti,ima puno kompliciranijih stvari koje sam vec do sada radio i to bez projekta i mjera tako da je ovo obicno sarafanje Share this post Link to post Share on other sites
MarkoGTi 0 Posted February 12, 2011 Ako imaš još slika,slobodno stavi ili barem link na slike Share this post Link to post Share on other sites
Dac 1 Posted February 13, 2011 ovaj rs4 jednostavno opisuje ono "slika govori više od 1000 riječi" Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 13, 2011 Ako imaš još slika,slobodno stavi ili barem link na slike ovakav se prodaje u nasem kraju JESENOVIC d.o.o. 2.8 v6, quattro, coupe, FULLL oprema dvozonska klima, servo, abs, stakla na struju, retrovizori na struju+ grijani ...... nema sta nema i po meni + nema kozu samo sto nije crn nego zelen i cjena mu je 3500€ Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted February 13, 2011 ovakav se prodaje u nasem kraju JESENOVIC d.o.o. 2.8 v6, quattro, coupe, FULLL oprema dvozonska klima, servo, abs, stakla na struju, retrovizori na struju+ grijani ...... nema sta nema i po meni + nema kozu samo sto nije crn nego zelen i cjena mu je 3500€ i nije bas u nekom stanju za te novce Share this post Link to post Share on other sites
ivan80b4 0 Posted February 13, 2011 ovakav se prodaje u nasem kraju JESENOVIC d.o.o. 2.8 v6, quattro, coupe, FULLL oprema dvozonska klima, servo, abs, stakla na struju, retrovizori na struju+ grijani ...... nema sta nema i po meni + nema kozu samo sto nije crn nego zelen i cjena mu je 3500€ i bio je razbijen Share this post Link to post Share on other sites
luxy 0 Posted February 13, 2011 eh u to nebi ulazio nisam bas obracao paznju na lim samo sam malo unutrasnjost pogledao, Share this post Link to post Share on other sites