vbratkovic_GTI 0 Posted May 25, 2011 Uploaded with ImageShack.us Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 20, 2011 ovaj 993 mi je čudo, prebolestan....Siniša :grrr Share this post Link to post Share on other sites
Rallye VR6 8 Posted June 21, 2011 Meni je Porša suđena. ali će sigurno biti neki krameraj kada ga se dočepam Uzmem jučer probe za Corrado i dobijem broj 00964. Valjda mi je sudjeno Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted June 30, 2011 (edited) Edited June 30, 2011 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
Luka_R32 0 Posted July 1, 2011 Jedan jedini na svijetu, porculanski Bugatti Veyron "L'Or Blanc". Cijena od 1.65 miljuna eura je prava sitnica za najbrži kabriolet na svijetu Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 2, 2011 (edited) Edited July 2, 2011 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
R32 0 Posted July 8, 2011 ovaj auto u živo izgleda ludo , bio je ove godine na SEE Share this post Link to post Share on other sites
Sushi 0 Posted July 8, 2011 U Zagrebu su crni i crveni, crni mi izgleda bas mocno. Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 11, 2011 (edited) felge nisu original nego napravljene, neku bolesnu cijenu mi je rekao vlasnik....on ih i prodaje, firma se zove RS quatrro Edited July 11, 2011 by ma.RI.n Share this post Link to post Share on other sites
audicabrio 0 Posted July 11, 2011 felge nisu original nego napravljene, neku bolesnu cijenu mi je rekao vlasnik....on ih i prodaje, firma se zove RS quatrro na forumu piše da je došao u ADV1, i tražio da mu izrade custom felge, osnova je RS5 felga ali.... Share this post Link to post Share on other sites
ma.RI.n 8 Posted July 11, 2011 na forumu piše da je došao u ADV1, i tražio da mu izrade custom felge, osnova je RS5 felga ali.... mislio sam da su to felge iz neke exclusive audi linije ali nisam bio siguran pa je miro išao pitati vlasnika...odlično izgledaju i rekao čje da će ih biti u svim dimenzijama, davao je 30% popusta ako kapariraš na see-u...ako me sjećanje služi 3500 eura je bio komad... Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted July 20, 2011 Na jednom otpadu u okolici Tomislavgrada BiH. Nažalost, nisam imao bolji mobitel pri ruci. Share this post Link to post Share on other sites