Guest O84GT Posted April 5, 2012 sto je ovo dobro,kako napucano izgleda Share this post Link to post Share on other sites
Damijan 0 Posted April 27, 2012 Porsche 996 GT2 with HRE P40S - Satin Black Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted May 10, 2012 Predobar auto E sad,neznam jel sam krivo nesto procitao,ali sta nije negdje bilo rijec o tome da razlicite dimenzije guma/felga stete pogonu? Share this post Link to post Share on other sites
Denis_TDI 0 Posted May 11, 2012 (edited) E sad,neznam jel sam krivo nesto procitao,ali sta nije negdje bilo rijec o tome da razlicite dimenzije guma/felga stete pogonu? Naravno da stete, vanjski polumjer gume mora biti isti, postoje tu neke tolerancije, ali ne treba se igrati s time Edited May 11, 2012 by Denis_TDI Share this post Link to post Share on other sites
Tequila1984 0 Posted May 11, 2012 je ovaj svijetloplavi karavan onaj šta je bio ukraden i nađen sav porazbijan pa slagan ponovno? Čitao sam na jednom forumu o tom autu, auto je doslovce "vračen iz mrtvih" Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted May 11, 2012 (edited) je ovaj svijetloplavi karavan onaj šta je bio ukraden i nađen sav porazbijan pa slagan ponovno? Čitao sam na jednom forumu o tom autu, auto je doslovce "vračen iz mrtvih" mislim da je... al' ugl. bilo je u offtopicu o tome autu Edited May 11, 2012 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
Zrinedin 0 Posted May 13, 2012 Predobar auto Jel to onaj audi što je tri dana u vodi stajao ? Share this post Link to post Share on other sites