predatorGTIvr6 0 Posted November 9, 2010 Pozdrav svima...ovak...zanima me od kad do kad se proizvode GTI - jevi TFSI motori s oznakom BWA...tj. ti motori navodno troše ulje zbog prevelike tolerancije u izradi karika...da bas ne naletim na takvoga fala unaprijed Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 9, 2010 Ako ga misliš kupit pogledaj oznaku motora pri pregledu Godina ti neče puno pomoć Share this post Link to post Share on other sites
Bagi 0 Posted November 9, 2010 (edited) čij sad ovo, neće kupovati GTI jer troši ulje? moj je 03/2006 i ima BWA, a troši ulje ovisno o režimu vožnje, kao i benzin na 15000 minimalno 2 litre ulja prosječna potrošnji goriva od oko 14l / 100km 4 ljetne gume na 13-15000 km prednje disk pločice na 15000 km EDIT 1 x godišnje vozačku dozvolu isto potroši Edited November 9, 2010 by Bagi Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 9, 2010 Bagi Kralju! Moj je kraj 2007..a ulja trosi zavisno o rezimu voznje. gorivo isto tako..disk plocice isto.. Racunica je jednostavna..pa ko voli nek izvoli! a najvise puni drzavni proracun..i nase lijepe drzave a i BiH.. Share this post Link to post Share on other sites
predatorGTIvr6 0 Posted November 9, 2010 sve ja to znam...samo vidim da svi stalno govore o BWA motoru....pa zato pitam Share this post Link to post Share on other sites
predatorGTIvr6 0 Posted November 9, 2010 Bagi Kralju! Moj je kraj 2007..a ulja trosi zavisno o rezimu voznje. gorivo isto tako..disk plocice isto.. Racunica je jednostavna..pa ko voli nek izvoli! a najvise puni drzavni proracun..i nase lijepe drzave a i BiH.. koja ti je oznaka motora? Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 9, 2010 koja ti je oznaka motora? pogledam pa ti javim.. iskreno,nisam to uopce zagledo kad sam ga uzeo.. Share this post Link to post Share on other sites
kopa 0 Posted November 9, 2010 (edited) Pozdrav svima...ovak...zanima me od kad do kad se proizvode GTI - jevi TFSI motori s oznakom BWA...tj. ti motori navodno troše ulje zbog prevelike tolerancije u izradi karika...da bas ne naletim na takvoga fala unaprijed Od modelske 2006 do 2009 I auti s BWA motorom trose ulje kako ih vozis Edited November 9, 2010 by kopa Share this post Link to post Share on other sites
predatorGTIvr6 0 Posted November 9, 2010 Od modelske 2006 do 2009 I auti s BWA motorom trose ulje kako ih vozis fala ti puno! Share this post Link to post Share on other sites