0
Sioux

Ukrasne lajsne za pragove - golf 3

Recommended Posts

jutros idem na posao, prilazim autu i nekako mi cudno izgleda prag, pogledam malo bolje i naravno nema ukrasne lajsne, netko ju je tako kretenski istrgao (ruke mu se osusile), da su oba ona kutna zavrsetka slomljena. jos kad sam ih montirao, oba ta kutnika sam sa zakovicom fiksirao, reko da ne ukradu, kad gle cuda :palacd

sad, naravno ne pada mi na pamet kupit drugu i samo ju montirat i cekat da ju maknu.

pa imam pitanje, kako ju fiksirati za prag? moja je ideja bila obostranoljepljivom trakom, ili mozda sa sekund ljepilom ju zalit, pa kad budem skidao (ako ikad budem), morat cu cijeli prag skupa sa tom lajsnom skidat.

ideje, prijedlozi?(utjeha? :rotfl )

Edited by Sioux

crni silikon, onaj za šajbe, neće ga na parkingu pokidat sigurno nitko!

crni silikon, onaj za šajbe, neće ga na parkingu pokidat sigurno nitko!

Ja ovo koristim, odlična stvar.

http://www.sika-croatia.hr/sika-proizvod/L...SikaBond-T2.htm

Oko 50 kn ti je tuba.

odlicno, nije mi palo na pamet te silikone i ljepila.

@trojan: ti si sebi to zaljepio s tom sikom? sta si napravio sa kutnicima?

kod skidanja, ja mislim da bi islo sve u kompletu dolje, samo odsarafit onih 7 sarafica dolje i sve skupa podici gore sa one nosece lajsne?

Edited by Sioux

odlicno, nije mi palo na pamet te silikone i ljepila.

@trojan: ti si sebi to zaljepio s tom sikom? sta si napravio sa kutnicima?

kod skidanja, ja mislim da bi islo sve u kompletu dolje, samo odsarafit onih 7 sarafica dolje i sve skupa podici gore sa one nosece lajsne?

Nisam još zaljepio, ali vidim da bi mogao :)

Koristim to inače za druge stvari. Ali mislim da bi i ovdje poslužilo više nego dobro. U principu bi trebalo biti tako što se skidanja tiče.

U originalu se kutni zavrsetak i fiksira sa zakovicom.

Nova lajsna ako se dobro sjecam je oko 200-250kn u servisu. Malo je glupo ljepiiti jer onda vise nikada nemozes skinuti da ne potrgas tj da ne moras ici kupovati novu.

U originalu se kutni zavrsetak i fiksira sa zakovicom.

Nova lajsna ako se dobro sjecam je oko 200-250kn u servisu. Malo je glupo ljepiiti jer onda vise nikada nemozes skinuti da ne potrgas tj da ne moras ici kupovati novu.

mozda je glupo, al jos gluplje mi se cini kupovat nove lajsne ekipi koju ni ne znam :rotfl , budem ja nju zaljepio, a sa skidanjem cu vidit, ako bude islo u kompletu, super, ako ne necu ni skidati i to je to.

Edited by Sioux

ne vjerujem kakvih ljudi ima da nekome idu lajsne s pragova ukrasti :palacd

samo prednji dio je fiksiran zakovicom, a zadnji nije.. a cijena je 274 kune, kupovao prije mjesec dva..

pokusaj s nekim silikonom zaljepiti malo za donji dio praga, a kad budes morao skidati skines kompletno..

silikon za sajbe je odlicna stvar za tako nesto.... ali najgori problem je ako je opet bude neko hteoo ukrasti, verovatno da ce je pokidati cupajuci....

mozda tebi opet izbije pare iz dzepa ali on nece imati lajsne...

samo prednji dio je fiksiran zakovicom, a zadnji nije.. a cijena je 274 kune, kupovao prije mjesec dva..

pokusaj s nekim silikonom zaljepiti malo za donji dio praga, a kad budes morao skidati skines kompletno..

a cuj, danas ljudima za 100kn glave padaju, tak da se i ne cudim.

ja sam imao pricvrsceno i naprijed i iza sa zakovicom, al kreten je to naravno pocupao i pokidao, al ajd bar da je lajsna bila nova, nego je imala i bubrege vec po sebi.

silikon za sajbe je odlicna stvar za tako nesto.... ali najgori problem je ako je opet bude neko hteoo ukrasti, verovatno da ce je pokidati cupajuci....

mozda tebi opet izbije pare iz dzepa ali on nece imati lajsne...

kad budem ljepio, mislim da cu je tako zaljepit da nece imat gdje zabit nokat da ju uopce pokusa skinut, zalit cu je silikonom i popeglat rub.

Edited by Sioux

zar je to nešto novo? sve po starom...

frendu su na četvorki na prednjem braniku spuknuli one dvije plastike, sa svake strane je jedna, nove su 30 kn...e a to je strašno, za 30 kn iti krasti :lol2

a sta ces šiux kad imas lepe pragove, da je to kec onda bi ga ja vidio kako cupa pragove hahaha

trebali bi nekog plastićara da izradi neku kopiju tih lajsni pa da ne plačamo tooolikoooo...

trebali bi nekog plastićara da izradi neku kopiju tih lajsni pa da ne plačamo tooolikoooo...

rađe kompletnih pragova :) ,sistem montaže ostane orgigi prkeo lajsne i opleti :D

rađe kompletnih pragova :) ,sistem montaže ostane orgigi prkeo lajsne i opleti :D

kad je nas dvojka odustao....nije imao dobre pragove za kalup

...jebote prave svakakve frkane..sukane i neznam pragove a nemogu napraviti nesto sl orginalu...

nece dvojka radit pragove, kaze da smo neozbiljni :bam:

al te zavrsne lajsne bi bilo super kad bi mogao, pa makar ih i silikonom ljepili gore :palacg

ja cu na kraju napraviti dublje pragove od lima i staviti na auto tako da se ne jebem sa ovim usranim pragovima

svejedno moram mjenjati pragove zbog dizalica...

Edited by TROJKA

a ja još malo pa ću u potragu za pragovima :)

taman cu jedne imati viska drugi tjedan :fakjea

Edited by djuro G3

koliko sam puta pitao tko bi ih uzeo da sad napravim i svi bi, i kad ono ajmo tko hoce svi sute ko zaliveni, mk3 driveri pa nadalje nemojte zamjeriti ali moram javno reci da niko ne moze nadmasiti vozace golfova dvojki i kecova na tome koliko su ažurni, spremni uloziti, odlucni i sve ostalo

jednom ako bog da sredit cemo te pragove, bude to samo nije lako, nije lako kad nemas ni ekstra model, badava mi odljevti sazuljane plastike i slicno i onda kad i napravim da za 100kn dam set opet netko ima komentar nije original i slicno i onda se pitate zasto nemam volju

koliko sam puta pitao tko bi ih uzeo da sad napravim i svi bi, i kad ono ajmo tko hoce svi sute ko zaliveni, mk3 driveri pa nadalje nemojte zamjeriti ali moram javno reci da niko ne moze nadmasiti vozace golfova dvojki i kecova na tome koliko su ažurni, spremni uloziti, odlucni i sve ostalo

jednom ako bog da sredit cemo te pragove, bude to samo nije lako, nije lako kad nemas ni ekstra model, badava mi odljevti sazuljane plastike i slicno i onda kad i napravim da za 100kn dam set opet netko ima komentar nije original i slicno i onda se pitate zasto nemam volju

u pravu si stari moj....imao si samo nas par koji bi to uzeli....a uvjek galama ko vrane ,,jajaja..i kad treba se dati kinta onda muk

u pravu si stari moj....imao si samo nas par koji bi to uzeli....a uvjek galama ko vrane ,,jajaja..i kad treba se dati kinta onda muk

ti i šiux svaka cast

0