Pecko 0 Posted November 11, 2010 ja bi isto dal pare, vidio sam kad ste se to dogovarali, tj sječam se kad je tema bila aktualna ali dario onda mislim još nije imal tricu ali inače slažem se s tobom oko svega kaj veliš, uvijek će se naći netko tko će reći "to je ne original", ali mene to baš i ne jebe jer znam da bi bilo novo i vrhunski odrađeno, možda i kvalitetnije nego kaj su originalni a skupi su u pm, niti da su od zlata Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 11, 2010 ja bi isto dal pare, vidio sam kad ste se to dogovarali, tj sječam se kad je tema bila aktualna ali dario onda mislim još nije imal tricu ali inače slažem se s tobom oko svega kaj veliš, uvijek će se naći netko tko će reći "to je ne original", ali mene to baš i ne jebe jer znam da bi bilo novo i vrhunski odrađeno, možda i kvalitetnije nego kaj su originalni a skupi su u pm, niti da su od zlata treba onda napraviti nekakav popis i dati makar neku kintu kao kaparu da covjek to moze odraditi Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 11, 2010 treba onda napraviti nekakav popis i dati makar neku kintu kao kaparu da covjek to moze odraditi kapara se lako potrosit da a model nije tako lako izraditi, ako mogu sad kolegi napraviti pragove na audi a6 ona 100tka modificirana prelazni model, isto velika glupst vag grupe da one lajsne i pragove i donji dio vrata iz 100 koamda rade, sramota, kad tad budu pragovi Share this post Link to post Share on other sites
Pecko 0 Posted November 11, 2010 treba onda napraviti nekakav popis i dati makar neku kintu kao kaparu da covjek to moze odraditi ako se dečko odluči, računajte na mene, nije problem dati kaparu ali očito je glavni problemčić naći ispravne pragove Share this post Link to post Share on other sites
TROJKA 2 Posted November 11, 2010 ako se dečko odluči, računajte na mene, nije problem dati kaparu ali očito je glavni problemčić naći ispravne pragove e to je banana Share this post Link to post Share on other sites