0
Sioux

Ukrasne lajsne za pragove - golf 3

Recommended Posts

ja bi isto dal pare, vidio sam kad ste se to dogovarali, tj sječam se kad je tema bila aktualna ali dario onda mislim još nije imal tricu :rolleyes:

ali inače slažem se s tobom oko svega kaj veliš, uvijek će se naći netko tko će reći "to je ne original", ali mene to baš i ne jebe jer znam da bi bilo novo i vrhunski odrađeno, možda i kvalitetnije nego kaj su originalni a skupi su u pm, niti da su od zlata

ja bi isto dal pare, vidio sam kad ste se to dogovarali, tj sječam se kad je tema bila aktualna ali dario onda mislim još nije imal tricu :rolleyes:

ali inače slažem se s tobom oko svega kaj veliš, uvijek će se naći netko tko će reći "to je ne original", ali mene to baš i ne jebe jer znam da bi bilo novo i vrhunski odrađeno, možda i kvalitetnije nego kaj su originalni a skupi su u pm, niti da su od zlata

treba onda napraviti nekakav popis i dati makar neku kintu kao kaparu da covjek to moze odraditi

treba onda napraviti nekakav popis i dati makar neku kintu kao kaparu da covjek to moze odraditi

kapara se lako potrosit da a model nije tako lako izraditi, ako mogu sad kolegi napraviti pragove na audi a6 ona 100tka modificirana prelazni model, isto velika glupst vag grupe da one lajsne i pragove i donji dio vrata iz 100 koamda rade, sramota, kad tad budu pragovi

ako se dečko odluči, računajte na mene, nije problem dati kaparu

ali očito je glavni problemčić naći ispravne pragove

ako se dečko odluči, računajte na mene, nije problem dati kaparu

ali očito je glavni problemčić naći ispravne pragove

e to je banana

0