RAZZOR 1 Posted January 17, 2012 Neznam kako ti stoji lonac al 80% da nemoze. a ne mjenja ti zvuk tolko gti lonac nego ravna cijev. ravna cijev + gti lonac bi moglo dobro zvucat. Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 17, 2012 sad mi je vk009dd napisao kod njega je fi 70 i izgleda pravo mocno... ovo na slici iznad je fi 50 ali opet se fino uklopilo, ne treba ni pretjerivati ipak je to dizlo Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 17, 2012 (edited) da,da evo ga ... nisam isao odmah pogledat ... jedino ako se da nekako iskemijat ... vidim da tu cijev dolazi s boka za razliku od mojega, a ako se to zavari i zatvori, pa sa suprotne strane od ispuha napraviti otvore za cijev, i ne znam hoce li biti presirok lonac za obaciti na mjesto http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi...i-oglas-4264626 EDIT: u biti da onda ja sebi trazim zadnji lonac od nekog sedana i da je motor 2.0 tfsi, onda bi trebao bi biti "plug n' play" ? Edited January 17, 2012 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 17, 2012 Neznam kako ti stoji lonac al 80% da nemoze. a ne mjenja ti zvuk tolko gti lonac nego ravna cijev. ravna cijev + gti lonac bi moglo dobro zvucat. meni je gti lonac bas promjenio zvuk + na leru se cuje turbina kao da nema katalizatora...imam i snimljeno ali kod prijatelja na mobitelu ostalo pa sutra bas uploadam 100% mu ne pase na passatu, tj. da mu je 4motion onda bi pasalo po smjestaju cijevi ali opet nosaci dal mu pasu to je opet pitanje kolki je fi na oem gti loncu? Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 17, 2012 meni je gti lonac bas promjenio zvuk + na leru se cuje turbina kao da nema katalizatora...imam i snimljeno ali kod prijatelja na mobitelu ostalo pa sutra bas uploadam 100% mu ne pase na passatu, tj. da mu je 4motion onda bi pasalo po smjestaju cijevi ali opet nosaci dal mu pasu to je opet pitanje kolki je fi na oem gti loncu? ma dobro, nosaci se iskemijaju, ali ocito da nece ici s gti loncem ...mislim da je oem fi 76 Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 17, 2012 Gti lonac je pitanje jel pase na normalnog 1.9 tdi-a jer ne cini mi se bas isto. sam lonac pase sigurno ali cijevi do lonca sumnjam Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted January 17, 2012 gti ima veci promjer cijevi za 1cm pa se tdi cijev malo ubaci unutra u gti lonac i izvana stegne i onda varovima popuni i to je to Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 17, 2012 gti ima veci promjer cijevi za 1cm pa se tdi cijev malo ubaci unutra u gti lonac i izvana stegne i onda varovima popuni i to je to voilà Share this post Link to post Share on other sites
aServis 0 Posted January 17, 2012 Što se tiče komentara na crnu boju na braniku na autu je dosta toga crno, felge gti kao na 6 gti sa crnim dijelom, prednji edition lip onaj dio kao jezik u toj boji, maska sa znakom...tako da je to leglo samo tako...na kraju krajeva moje auto i meni se tak sviđa... Ovo sa skodab nastavcima kvalitet je super i dan danas se sijaju, zvuk nije ništa bolji...tu je samo radi staylinga... Jel ima neko zvuk tdia 1.9 ili 2.0 sa gti loncem, u garaži imam gti lonac postavio bi ako će neš promijeniti zvuk čak bi i novu stavio cijevi širu jel pisao je neko gore da je šira cijev... srednji lonac koliko sam primjetio nema samo katalizator i to je to...volio bi čuti kakav je zvuk pa da zamijenim... Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted January 17, 2012 zatvori tu rupu i bez auspuha, po meni najbolja opcija Auto bez auspuha ko žena bez sisa.. Hihihihihiii Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted January 17, 2012 zatvori tu rupu i bez auspuha, po meni najbolja opcija Auto bez auspuha ko žena bez sisa.. Hihihihihiii Share this post Link to post Share on other sites
RAZZOR 1 Posted January 17, 2012 Što se tiče komentara na crnu boju na braniku na autu je dosta toga crno, felge gti kao na 6 gti sa crnim dijelom, prednji edition lip onaj dio kao jezik u toj boji, maska sa znakom...tako da je to leglo samo tako...na kraju krajeva moje auto i meni se tak sviđa... Ovo sa skodab nastavcima kvalitet je super i dan danas se sijaju, zvuk nije ništa bolji...tu je samo radi staylinga... Jel ima neko zvuk tdia 1.9 ili 2.0 sa gti loncem, u garaži imam gti lonac postavio bi ako će neš promijeniti zvuk čak bi i novu stavio cijevi širu jel pisao je neko gore da je šira cijev... srednji lonac koliko sam primjetio nema samo katalizator i to je to...volio bi čuti kakav je zvuk pa da zamijenim... Nemoj mislit da ti vrijedjam auto samo kazem da mi ne odgovara sjajno crna. mat crna bi po meni bolje sijela. jer su vecinom sve plastike koje su blizu asfalta mat crne (lagano sivkaste) Share this post Link to post Share on other sites
VK 009 DD 0 Posted January 18, 2012 Nemoj tako, ja sam sve loakiro u boju auta,pa i pragove koji su desetak cm od asvalta.. Ljepo izgleda, ne mislim ljepo, vec je to vrh!! Al sad sto cu morat svaku god ili dvije nanovo ga bojati, to je moja stvar, al vrjedi jer je to za moj gušt Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted January 18, 2012 (edited) Passat TDI mozda bi tebi ovaj pasao od passata 2.0 tdi 2006.g http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi...h-oglas-3687983 Edited January 18, 2012 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted January 18, 2012 (edited) Passat TDI mozda bi tebi ovaj pasao od passata 2.0 tdi 2006.g http://www.njuskalo.hr/ostali-autodijelovi...h-oglas-3687983 hehe ... bas sam gledao taj sinoc mislim da nebi isao jer 3bg imaju lonac kao valjak, tako da bi za ovaj trebalo dobro izmjeriti cini mi se da direkt pase od polo gti, cup, fabia rs, ibiza fr, ali ne znam kakva ce biti razlika s tim loncem ... ja bi sad da "udje" golf gti :plac edit: evo ga vw-passat-1.9-tdi-2000-auspuh Edited January 18, 2012 by Passat TDI Share this post Link to post Share on other sites
limp19 6 Posted January 23, 2012 jel moze neko da mi kaze koliki je fi ovih zadnjih rora na golfu 5 GTI? Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted November 30, 2016 Da ne otvaram novu temu,citao sam na forumu i to su sve mahom starije teme bile da netko izraduje replike R32/ED30 zadnjeg branika sa utorima za auspuh sa lijeve strane,ima netko informaciju gdje pitati,nasao na njuskalu ED30 novi branik nepolakiran za 650 kn,no ne odgovara vjerojatno na 2.0 TDi pa etko ako to zna di provjeriti i pitati za replike ? Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted December 1, 2016 (edited) Nastavak zadnjeg branika pase sa bilo kojeg na bilo koji, razlika je jedino auspuh dali ima ravne cijevi ili ne Edited December 1, 2016 by Leic Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted December 1, 2016 Da ne otvaram novu temu,citao sam na forumu i to su sve mahom starije teme bile da netko izraduje replike R32/ED30 zadnjeg branika sa utorima za auspuh sa lijeve strane,ima netko informaciju gdje pitati,nasao na njuskalu ED30 novi branik nepolakiran za 650 kn,no ne odgovara vjerojatno na 2.0 TDi pa etko ako to zna di provjeriti i pitati za replike ?Odgovara,to je isto replika. Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted December 1, 2016 Odgovara,to je isto replika.Pa pretpostavljam da odgovara replika,samo di kupiti ili pitati ? Pa 2.0 TDi PD ima nakrivljene zavrsne grane ? Poslano sa mog Lenovo A806 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted December 1, 2016 Pa pretpostavljam da odgovara replika,samo di kupiti ili pitati ? Pa 2.0 TDi PD ima nakrivljene zavrsne grane ? Poslano sa mog Lenovo A806 koristeći Tapatalk Pa odes kod nekog tko radi auspuhe i nek ti sredi nastavke kad stavis branik. Imas na njuski kolko hoces. Sve su to slicne replike ili ebay od abs plastike nesto su skuplji al nisam nigdi nasa iskustva da je netko kod nas stavljao. Share this post Link to post Share on other sites
vw_dokii 1 Posted December 1, 2016 Pa odes kod nekog tko radi auspuhe i nek ti sredi nastavke kad stavis branik. Imas na njuski kolko hoces. Sve su to slicne replike ili ebay od abs plastike nesto su skuplji al nisam nigdi nasa iskustva da je netko kod nas stavljao. Sve ja to shvacam i mislio sam prepravke,ali na sta ce to izgledati,to mene zanima ? Konkretno,ovako me zanima,mislis da ovako grane idu kao na ovim slikama ? Share this post Link to post Share on other sites
markol5 15 Posted December 1, 2016 A ti bi od r32 branik. Ntko je napisa tko je radio tu na forumu kako se odradi to pogledaj jos malo ima negdi friska tema Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted December 1, 2016 mislim da je Tihca tako nešto radija Share this post Link to post Share on other sites
VW Golf V SB 0 Posted December 1, 2016 Otiđi kod ATD Dubravčić u Slav.Brod i on ti napravi odlično Share this post Link to post Share on other sites