dino46 0 Posted November 15, 2010 Dragi naši VW-ovi, ovaj put smo se uputili do ekipe iz Karlovca da se druzimo, zafrkavamo i boje upoznamo....vec mi je glupo po 3. puta reci da nam je bilo prehebeno al sta ja mogu kad je ekipa odlicna...sve u svemu bilo dobro i sad imamo zatišje do iduce godine....navozali smo se ....evo par slikica od kolege: i moje slike, nadam se da ih nema previse: i onda kolektivno na cugu nakon Karlovca smo otisli u ZG do druge ekipe....tu nisam nista slikao jer sam se raspricao sa Tomom i Ledenim =) i naravno po ritualu pri povratku kuci na cevape i na kraju u sisku sam si našao srodnu dušu :rotfl i novog člana posade slike su kakve takve, ali bar su tu Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 15, 2010 Ajde, fino je bilo vidim, kao i uvijek! Mene je izdala budilica ujutro pa sam prespavao polazak. Mogao sam vas stici za pol sata-sat ali prosli tjedan sam zabusavao na poslu pa sam morao ici nadoknaditi danas. Jebat ga.. Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 15, 2010 bilo je odlicno... drago mi je sta sam upoznao novu ekipu,popricali,popili cugicu,voznjica kroz grad i potrosili jedno lijepo popodne slike kad mi komp prepozna mob Share this post Link to post Share on other sites
Jetta 1.6 TD 0 Posted November 15, 2010 nema kaj...ekipa je zakon od sad svaku slobodnu nedjelju provodim s vama Share this post Link to post Share on other sites
Shuco 0 Posted November 15, 2010 a vidi mi bratićaaaaaaaaaaa hahahhha Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 15, 2010 bilo je super... drago mi je što smo se upoznali... nisam mogao na cugu morao sam ić dalje... Share this post Link to post Share on other sites
Jastr3b 0 Posted November 15, 2010 Prvi puta sam bio na meetingu,bilo odlicno,ekipa carska,jednostavno Ne Procjenjivo Share this post Link to post Share on other sites
kico-ratstyle 0 Posted November 15, 2010 super momci,smijeh,prica,komentari okolnih auta itd.... svaka vam cast,... vidimo se uskoro :respekt Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 15, 2010 baš cjela Sisak ekipa je super, jako zabavna ekipa... Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted November 15, 2010 baš cjela Sisak ekipa je super, jako zabavna ekipa... bilo je super,odlično bilo je smjeha opet ludog igora i klindića...kraljevi.... Share this post Link to post Share on other sites
Divine 0 Posted November 15, 2010 (edited) E Pero, a zašto si ti na avataru digo fiata u nebesa da se vidi iznad golfa? Edited November 15, 2010 by Divine Share this post Link to post Share on other sites
Mexx 1 Posted November 15, 2010 strava su vam auti!!svaka cast momci,super ekipa .. duja je stravwa Share this post Link to post Share on other sites
DinoMK1 0 Posted November 15, 2010 (edited) Bilo je stvarno odlično družili se,navozali se,najeli,nešto i popili Edited November 15, 2010 by DinoMK1 Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 15, 2010 ja od davno govorim da je ekipa do jaja i nadam se da ce tako i ostati....legende Share this post Link to post Share on other sites
Bube 1 Posted November 15, 2010 Sad ja picim slijedecu nedjelju sam u KA da nadoknadim propusteno! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 15, 2010 Sad ja picim slijedecu nedjelju sam u KA da nadoknadim propusteno! :rotfl samo daj mi ostajemo u SK Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 16, 2010 Sad ja picim slijedecu nedjelju sam u KA da nadoknadim propusteno! ha ha ha,a gle,nije ti losa ideja Share this post Link to post Share on other sites
bundy 0 Posted November 16, 2010 E Pero, a zašto si ti na avataru digo fiata u nebesa da se vidi iznad golfa? Da se vidi da se to samo kvari,a ne vw...smeće talijansko... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 16, 2010 Da se vidi da se to samo kvari,a ne vw...smeće talijansko... :rotfl ....a ti ga moras popravljat Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 16, 2010 haha strašan taj dino Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 16, 2010 haha strašan taj dino sta sam sad napravio? Share this post Link to post Share on other sites
smoki 0 Posted November 16, 2010 Dečki svaka čast šta ste došli i posjetili nas, vidio sam da ste luda ekipa samo mi je žao šta nisam mogao ranije doć da se upoznamo i popričamo malo..valjda će bit još prilika, a prva na xmas-u! Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 16, 2010 Dečki svaka čast šta ste došli i posjetili nas, vidio sam da ste luda ekipa samo mi je žao šta nisam mogao ranije doć da se upoznamo i popričamo malo..valjda će bit još prilika, a prva na xmas-u! da si dosao ranije cuo bi i pricu o čuki Share this post Link to post Share on other sites
Dinoooz 0 Posted November 16, 2010 Vidim bilo vam je mrak ... Čije je ovo krem duja? U Karlovcu na showu sam slinio...respect vlasniku... Share this post Link to post Share on other sites