0
Tole posusje

Golf 5 mreza gepeka

Recommended Posts

Pozdrav

Ispričavam se odma na glupom pitanju ali eto :)

Ako netko zna kako se ovo zove tocno da pitam u vw servisu http://www.1stvwparts.com/images/d1K0065111.jpg

Treba mi mrežica za gepek da mi ne lete stvari pa me zanima dal opce mogu to stavit i di se to zakaci ili moram posebno stavljat neke držače?

Tnx :palacg

Pozdrav!

Kod mene su ti drzaci bili vec montirani kad sam ga kupio. Dva u ćoskovima s lijeve i desne strane odmah do zadnjih siceva i jos 4 ali u paru po 2 na pragu od gepeka..2 su malo nize isto ko ova 2 do siceva a druga 2 su malo podignuta gore.

prodaje se jedna na myhrawebu za 200 kn mislim! ako koga zanima,

i daj molim te kaži cjenu nove, da se šile opet ne precjeni pa bude skuplji od ovlaštenog... :rotfl :rotfl

Edited by inkasator01

Ok hvala ljudi, bio sam u servisu i nasao sto me zanima :zivio

moze lock!

sta nisi napiso cijenu

to sto si napisao da si nasao u servisu, to smo znali i bez tebe :zivio

prodaje se jedna na myhrawebu za 200 kn mislim! ako koga zanima,

i daj molim te kažo cjenu nove, da se šile opet ne precjeni pa bude skuplji od ovlaštenog... :rotfl :rotfl

Pero care! Jesi napokon isporucio robu??? :lol2:rotfl :rotfl :bravo

Hehe sorry momci, nisam znao da je tolka potraznja :D

Bio sam danas u servisu i saznao astronomsku cijenu 500KN :o

Nisu normalni, ne znam kad ce ta mreza mene vidjet :P

Svaki ku...c moras dokupit za VW sestra kupila duplo jeftiniji Peugeot 207 i on ima tu mrezu, damn VW

Svaki ku...c moras dokupit za VW sestra kupila duplo jeftiniji Peugeot 207 i on ima tu mrezu, damn VW

ma slažem se, svaku sitnicu koja bi čovjeka razveselila moraš platit od 200 kn nadalje, počevši od značkice na volanu, tih mrežica, roletna za stakla... ma baš sve

ova mreža ne vrijedi po meni 500 kn

bojim se da je ova iz peveca i metro mala....

nego, probao ja od Leićeve sestre iz peugeota i paše u Pola, budem baš sutra pitao u Peugeotu koliko tamo košta...ali mislim da je i tamo skupa

taman neki dan mislim do djavola vise i ovo lupanje :D odlicna tema, ovo cu kupit

pa svaki GTI je to dobio serijski

pogledaj listu dodatne opreme :)

Mreža za prtljagu je sastavni dio opreme "Paket ladica", koji sadrži : ladice pod prednjim sjedalima, mreža u prtljažniku za prtljagu, i mreža ušivena ispod pokrivke prtljažnika.

pogledaj listu dodatne opreme :)

Mreža za prtljagu je sastavni dio opreme "Paket ladica", koji sadrži : ladice pod prednjim sjedalima, mreža u prtljažniku za prtljagu, i mreža ušivena ispod pokrivke prtljažnika.

imam mrezu ispod pokrivke i mrezu ovu sto spominjemo u temi ,al nisam doplatio paket ladica :D ,mozda je kod ED30 opreme bilo onda serijski

imam mrezu ispod pokrivke i mrezu ovu sto spominjemo u temi ,al nisam doplatio paket ladica :D ,mozda je kod ED30 opreme bilo onda serijski

imam i ja te ladice ispod sjedala..a i obje te mrezice..ispod daske od gepeka i ta u gepeku.. ali nisam siguran jeli taj "paket ladica" bio u nadoplati ili ne.. provjerit cu.. ali dobro dodju bez daljnjega! :palacg

ja sam je dobia u pasatu isto :fakjea

a za audi tt sam je zajedno sa tapetima platija 10 dolara, tek toliko da se zna koliko vrijede te gluposti

Edited by larki

malo off: jel možda netko vidio/probao one torbe u OMV-u?? od Dunlopa su, čine mi se ok ovako preko prospekta?

malo off: jel možda netko vidio/probao one torbe u OMV-u?? od Dunlopa su, čine mi se ok ovako preko prospekta?

Cine se odlicne, meni fali jos par naljepnica pa kupujem sigurno :)

Cine se odlicne, meni fali jos par naljepnica pa kupujem sigurno :)

Ja sam uzeo onaj sto je s tri pretinca, ima cicak, tvrde stranice i dno, rucice za nosenje uglavnom super stvar nekih 80Kn dode.

0