Tole posusje 0 Posted November 17, 2010 Pozdrav Ispričavam se odma na glupom pitanju ali eto Ako netko zna kako se ovo zove tocno da pitam u vw servisu http://www.1stvwparts.com/images/d1K0065111.jpg Treba mi mrežica za gepek da mi ne lete stvari pa me zanima dal opce mogu to stavit i di se to zakaci ili moram posebno stavljat neke držače? Tnx Share this post Link to post Share on other sites
Galaxy 0 Posted November 17, 2010 (edited) Artikelnummer: 1KM065110 Preis: 51,50 EUR http://www.volkswagen-zubehoer.de/shop/pro...epaecknetz.html Edited November 17, 2010 by Galaxy Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 17, 2010 Pozdrav! Kod mene su ti drzaci bili vec montirani kad sam ga kupio. Dva u ćoskovima s lijeve i desne strane odmah do zadnjih siceva i jos 4 ali u paru po 2 na pragu od gepeka..2 su malo nize isto ko ova 2 do siceva a druga 2 su malo podignuta gore. Share this post Link to post Share on other sites
Tole posusje 0 Posted November 17, 2010 Ok hvala ljudi, bio sam u servisu i nasao sto me zanima moze lock! Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted November 17, 2010 cijena ako mozda imas informaciju? Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted November 17, 2010 (edited) prodaje se jedna na myhrawebu za 200 kn mislim! ako koga zanima, i daj molim te kaži cjenu nove, da se šile opet ne precjeni pa bude skuplji od ovlaštenog... :rotfl Edited November 17, 2010 by inkasator01 Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 17, 2010 Ok hvala ljudi, bio sam u servisu i nasao sto me zanima moze lock! sta nisi napiso cijenu to sto si napisao da si nasao u servisu, to smo znali i bez tebe Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 17, 2010 prodaje se jedna na myhrawebu za 200 kn mislim! ako koga zanima, i daj molim te kažo cjenu nove, da se šile opet ne precjeni pa bude skuplji od ovlaštenog... :rotfl Pero care! Jesi napokon isporucio robu??? :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Tole posusje 0 Posted November 17, 2010 Hehe sorry momci, nisam znao da je tolka potraznja Bio sam danas u servisu i saznao astronomsku cijenu 500KN Nisu normalni, ne znam kad ce ta mreza mene vidjet Share this post Link to post Share on other sites
Leic 2 Posted November 17, 2010 Svaki ku...c moras dokupit za VW sestra kupila duplo jeftiniji Peugeot 207 i on ima tu mrezu, damn VW Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted November 17, 2010 Svaki ku...c moras dokupit za VW sestra kupila duplo jeftiniji Peugeot 207 i on ima tu mrezu, damn VW ma slažem se, svaku sitnicu koja bi čovjeka razveselila moraš platit od 200 kn nadalje, počevši od značkice na volanu, tih mrežica, roletna za stakla... ma baš sve ova mreža ne vrijedi po meni 500 kn Share this post Link to post Share on other sites
tomica88 0 Posted November 17, 2010 pa ko veli da trebaš kupiti original , kupi u pevecu mrežu , 4 kukice i bok Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 17, 2010 bojim se da je ova iz peveca i metro mala.... nego, probao ja od Leićeve sestre iz peugeota i paše u Pola, budem baš sutra pitao u Peugeotu koliko tamo košta...ali mislim da je i tamo skupa Share this post Link to post Share on other sites
Srdjo 0 Posted November 18, 2010 taman neki dan mislim do djavola vise i ovo lupanje odlicna tema, ovo cu kupit Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 18, 2010 pa svaki GTI je to dobio serijski Share this post Link to post Share on other sites
Ivo_022 1 Posted November 18, 2010 pa svaki GTI je to dobio serijski pogledaj listu dodatne opreme Mreža za prtljagu je sastavni dio opreme "Paket ladica", koji sadrži : ladice pod prednjim sjedalima, mreža u prtljažniku za prtljagu, i mreža ušivena ispod pokrivke prtljažnika. Share this post Link to post Share on other sites
Dario_7R 34 Posted November 18, 2010 pogledaj listu dodatne opreme Mreža za prtljagu je sastavni dio opreme "Paket ladica", koji sadrži : ladice pod prednjim sjedalima, mreža u prtljažniku za prtljagu, i mreža ušivena ispod pokrivke prtljažnika. imam mrezu ispod pokrivke i mrezu ovu sto spominjemo u temi ,al nisam doplatio paket ladica ,mozda je kod ED30 opreme bilo onda serijski Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted November 18, 2010 imam mrezu ispod pokrivke i mrezu ovu sto spominjemo u temi ,al nisam doplatio paket ladica ,mozda je kod ED30 opreme bilo onda serijski imam i ja te ladice ispod sjedala..a i obje te mrezice..ispod daske od gepeka i ta u gepeku.. ali nisam siguran jeli taj "paket ladica" bio u nadoplati ili ne.. provjerit cu.. ali dobro dodju bez daljnjega! Share this post Link to post Share on other sites
larki 0 Posted November 18, 2010 (edited) ja sam je dobia u pasatu isto a za audi tt sam je zajedno sa tapetima platija 10 dolara, tek toliko da se zna koliko vrijede te gluposti Edited November 18, 2010 by larki Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ZG 0 Posted November 19, 2010 malo off: jel možda netko vidio/probao one torbe u OMV-u?? od Dunlopa su, čine mi se ok ovako preko prospekta? Share this post Link to post Share on other sites
Jožek 0 Posted November 19, 2010 malo off: jel možda netko vidio/probao one torbe u OMV-u?? od Dunlopa su, čine mi se ok ovako preko prospekta? Cine se odlicne, meni fali jos par naljepnica pa kupujem sigurno Share this post Link to post Share on other sites
Tole posusje 0 Posted November 22, 2010 Evo kome treba, po meni super stvar http://www.chipoteka.hr/www_new/modules/mo...ifra=7203000814 Share this post Link to post Share on other sites
gfos 0 Posted November 22, 2010 Cine se odlicne, meni fali jos par naljepnica pa kupujem sigurno Ja sam uzeo onaj sto je s tri pretinca, ima cicak, tvrde stranice i dno, rucice za nosenje uglavnom super stvar nekih 80Kn dode. Share this post Link to post Share on other sites