5 5
TheFog

VAG kataloski brojevi

Recommended Posts

Kupi trubu od bmw-a E39. Odlicna je. To imam ja na autu

a kako s montazom ? ne znam koja je razlika u dimenzijama pa da jos i ne stane

Dali mi netko moze reci koji je kataloski broj od ovo dvoje na slici i cijenu ako ne lako sam cijenu provjerim samo kataloski mi treba

2ywc0i8.jpg

Dali mi netko moze reci koji je kataloski broj od ovo dvoje na slici i cijenu ako ne lako sam cijenu provjerim samo kataloski mi treba

2ywc0i8.jpg

kataloski ne znam,ali cijena drzaca za casu je oko 400 kn,a za kartice oko 150-200..za kartice nisam 100%..to sam i ja sebi u zubaku gledao

Znam.Al ja bi da je onako udubljeno.Ko sto je ovdje na slici.Treba mi kataloski broj drugacije im ja nemogu objasnit sta hocu.Pa ako ima dobra dusa da od ovih otvora to nadje.

Znam.Al ja bi da je onako udubljeno.Ko sto je ovdje na slici.Treba mi kataloski broj drugacije im ja nemogu objasnit sta hocu.Pa ako ima dobra dusa da od ovih otvora to nadje.

jesi pitao mr. Googlea ima li mozda koju sliku toga sta je onako udubljeno?

Znači postoje drink holder-i za obje strane a postoji i credit card holder isto tako za obje strane.

Ni jedno ni drugo nije samo rupa.Evo ti kataloški od oboje pa pitaj

Capture-88.jpg

ne postoji ti posebno rupe..nego moras ili kupit cijelu tu veliku plastiku da ti je prazno bez tih drzaca..ili skinut ovaj svoj pa polako probat izvadit drzace ako imas..ako se odlucis za drugu varijantu PM-aj me ;)

Znam da tu nije.AJ pogledaj molim te ako mozes za novije modele.Ima takav isti polo sa rupama unutra.

http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=39812

Kako ovaj polo ima rupe.Tako bi i ja.Probaj sa dizelom iako nisam suguran da je zbog toga razlika

U ETKA-i nema posebno toga dijela.Znači samo ono šta san ti napisa ima.Vjerovatno je stvar "jačine"

opreme dali će imat rupe ili recimo drink holder-e.

U ETKA-i nema posebno toga dijela.Znači samo ono šta san ti napisa ima.Vjerovatno je stvar "jačine"

opreme dali će imat rupe ili recimo drink holder-e.

Mislim da tako imaju svi dizelasi.Pa ja bi maknuo ovaj drink holder i stavio tu plastiku sa rupom.Samo neznam kako da ju narucim :S.Kak nitko nemre nac kak svi imaju to osim mog :(.Imate link tu kak taj ima a isti je polic sam dizelas

iskreno ja sad prvi put vidim da postoje samo te "rupe" na 9n/9n3

a ovo na slici mi izgleda ko da su card i cup holder samo izvađeni van

iskreno ja sad prvi put vidim da postoje samo te "rupe" na 9n/9n3

a ovo na slici mi izgleda ko da su card i cup holder samo izvađeni van

Ja ih vidjam po gradu pun k*** .Evo i slika je od covjeka s foruma.Pa tako bi i ja.

pitaj onda čovjeka koju opremu ima pa da znaš kaj da tražiš, al gledam malo sliku takvih mittelkonzola po netu i čini mi se nekak da trebaš cijelu konzolu kupovati pa zamijeniti

Neznam.Bude mi valjda netko pomogo s takvim modelom ak ne sam cu ih povadit i nek bude tak rupa xD

de bolje nest pametno napravi nego te gluposti

:D

inace ,to je islo na redizajnu social line oprmea tj. trendline

de bolje nest pametno napravi nego te gluposti

:D

inace ,to je islo na redizajnu social line oprmea tj. trendline

A maknut cu pa probat sam oblozit necim.Nedam 500 kn za to cudo a ni 450 za novi čaša holder.Plocicu sam nemrem nac tak da sve ide van

Mislim da ti je naj pametnije se mijenjati s nekim ko ima konzolu samo s rupama. Znači ti njemu daš ovu s drink holderom a on tebi s rupama, sigurno bi se netko mjenjao budući da je tvoja išla s bolje opremljenim modelima

Klikni na moj auto pas vidjet xD.Meni fali plastikica pa bi zato mjenjo.Al mozda kupim tu plastikicu pa odlucim prodat ak mogu za neku dobru cifru ak ne imat u autu

jel mi može netko provjerit jedan kataloški.. ja se ne snalazim s etkom najbolje

Golf 3 1993godina je 1,9 td

1h0 972560

to su crni i bijel jeck koji sam otkrio kad sam otvarao ona "prazna polja ispod ventilacije. tipa tamo di je tipka od klime..

jel mi može netko provjerit jedan kataloški.. ja se ne snalazim s etkom najbolje

Golf 3 1993godina je 1,9 td

1h0 972560

to su crni i bijel jeck koji sam otkrio kad sam otvarao ona "prazna polja ispod ventilacije. tipa tamo di je tipka od klime..

konektori za dijagnostiku

moze mi neko nabacit provjeru ovog broja 3C0 035 507

Roof antena za golf,caddy,touran....2007-2009

5 5