said 3 Posted February 2, 2016 (edited) Ja bas idem na tu varijantu bez skidanja glave Jebemu pa kako su toliko skuplje orginalne? Pa radije onda uzet supertech kako Ivan kaze? Ajmo ovdje nastavit raspravu da ne offtopicarimo ovdje http://www.vwclubcroatia.com/forum/index.php?/topic/88464-gumice-ventila-18t-110kw-aeb-motor-pitanje/?p=843901&do=findComment&comment=843901 Edited February 2, 2016 by said Share this post Link to post Share on other sites
squizl 0 Posted February 16, 2016 Može mi netko iskopat preporučenu cijenu za : 07K 905 715 F 06E 905 115 E Kombiniram dal da uzmem novu ili sve 4 rabljene s Njuškala pa da imam za ubuduće. Poslao sam mail u Zubak, ali iz prijašnjih iskustava znam da će mi neku nebuloznu cijenu poslat. Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted May 17, 2016 (edited) stavljal mi bratić led ubodnu za pozicije i na desnom faru mi potrgal neku kukicu na grlu od ubodne,pa sad ispada sve iz fara..improvizirali zasad, jel mi more ko pomoći koji je kat.broj toga grla od pozicije?? da zamijenim..auto je golf 6 Edited May 17, 2016 by rapajic.st Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 17, 2016 stavljal mi bratić led ubodnu za pozicije i na desnom faru mi potrgal neku kukicu na grlu od ubodne,pa sad ispada sve iz fara..improvizirali zasad, jel mi more ko pomoći koji je kat.broj toga grla od pozicije?? da zamijenim..auto je golf 6 Za Golv VI 2010 nazalost, ide citav set kablova: Ako je Valeo far onda 6J0 971 671 - wiring set 247,16kn Ako je Hella far onda 5K0 971 671 - wiring set 254,83kn Može mi netko iskopat preporučenu cijenu za : 07K 905 715 F 06E 905 115 E Kombiniram dal da uzmem novu ili sve 4 rabljene s Njuškala pa da imam za ubuduće. Poslao sam mail u Zubak, ali iz prijašnjih iskustava znam da će mi neku nebuloznu cijenu poslat. Oboje kataloska imaju istu cijenu od 428,39KN Share this post Link to post Share on other sites
rapajic.st 2 Posted May 17, 2016 (edited) hvala projektilski mislim da je hella, jer uzgleda kao hella dio na slici.. jel možda to postoji zamjensko? paše od golfa 5? Edited May 17, 2016 by rapajic.st Share this post Link to post Share on other sites
projektilski 274 Posted May 17, 2016 Ne znam ni na jedno ni na drugo pitanje odgovor. Nazalost kod VW-a je tak da za komadicak plastike nude uvijek citav set. I meni se to pokidalo na Passat B6, te kopce na grlu pa je labavo ali stoji. Trebao bi naci razbijeni Passat pa odcvikati to... Share this post Link to post Share on other sites
M4rheeo 3 Posted July 20, 2016 Jel zna netko koje su cijene pragova za Mk3, '94 godište., pet vrata, benzinac. Ne znam kaj je još bitno kaj nije. Zanimaju me org dijelovi, iako ne bum uzimao jer vrijedi više od auta ziher. Želim znati di stojim s time i zanima me jednostavno hvala Jel mi može netko cijenu reći za ovo? Hvala još jednom Share this post Link to post Share on other sites
Passat 0 Posted August 1, 2016 To ti je pitanje jel imaju uopće pragova. Kad sam ja zvao za svog passata nisu ni imali. Nazovi i pitaj, ili odi imaš u Sesvetskom Kraljevcu centar. Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted August 5, 2016 u originalu ( Jel mi može netko cijenu reći za ovo? Hvala još jednom u originalu (mislim na dio iz ovlaštenog servisa) nepostoji samo prag, nego cijeli bočni dio tako je za većinu auta iz vag grupe ali imaš zamjenske i nije skupo od 100kn pa nadalje, ima pocinčani ovi oni pa biraj Share this post Link to post Share on other sites
vlaho 2901 1 Posted August 6, 2016 Jeli zna netko di se moze pogledat ona bocna "stepenica" za auto? Ovako kao na slici. Bio sam u ovlastenom, imaju 3 modela u ponudi, ali nisu mi bas nesto lijepe. Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk Share this post Link to post Share on other sites
Rojs 0 Posted February 9, 2017 Pozdrav! Molio bih nekoga da mi pogleda u ETKA-i i napiše kataloški broj od sirene(trube) za Golf 5, 1,9TDI, 2008.g. Hvala unaprijed! Share this post Link to post Share on other sites
drazen991 0 Posted February 9, 2017 izvoli, imaj u vidu da postoje dvije 430,40kn ti je jedna Share this post Link to post Share on other sites
Rojs 0 Posted February 9, 2017 Hvala kolega na brzom odgovoru! Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 530 Posted February 9, 2017 Ima ih na ebayu polovnih ali u dobrom stanju. Malo ih sredio i rade savrseno a ne kostaju toliko. Share this post Link to post Share on other sites
Rojs 0 Posted February 9, 2017 Da,da znam! Ili ebay ili polovno. Di prije nađem! Nedam toliko para za to! Share this post Link to post Share on other sites
<TDI> 530 Posted February 9, 2017 Dobio sam i ja ponudu od ovlastenog za dvije horne, cijena slicna onoj gore i odustao od narudzbe. Nasao na ebayu par, malo ih sredio i prezadovoljan a cijena, sitnica. Share this post Link to post Share on other sites
viliam brzi 0 Posted February 6, 2018 Može kataloški brojevi od gti bodykita za duju, samo od rubnjaka molim..hvala! Imas mozda kataloske brojeve ? Share this post Link to post Share on other sites
nightwalker93 5 Posted February 22, 2018 (edited) Trebam kataloske brojeve od vijka sta drze grill za maglenke i one gumene bijele sta drze samu maglenku Edited February 22, 2018 by nightwalker93 Share this post Link to post Share on other sites
M4rheeo 3 Posted February 22, 2018 Ima neko kataloški ili naziv za kućište u kojem je termostat ili je to pumpa sa termostatom? Ja se ne bi sjetio kako se to zove niti da mi je u rukama ime. Kako se gleda prema motoru na desno odma na blok motora spojeno. Od bakelita valjda il kojeg dreka. Termostat je u to ukopčan i mislim da ide crijevo od antifriza unutra i onda još par crijeva van iz toga vodi... To sam jednom mijenjao i skužio da mi kapa na tome opet, a nemrem se sjetit kako se zove da mogu gledat dalje za to. Također grijanje mi slabije radi. Nije tak vruće kak zna bit, a fakat zna bit. Jel postoji neki grijač ili neki dio u ventilaciji ili gdje je već pa da se to mijenja? thx vozilo u pitanju: golf 3, '94 benzinac 1,6l 55kW. Share this post Link to post Share on other sites
dr.restaurator 5 Posted February 22, 2018 Ima neko kataloški ili naziv za kućište u kojem je termostat ili je to pumpa sa termostatom? Ja se ne bi sjetio kako se to zove niti da mi je u rukama ime. Kako se gleda prema motoru na desno odma na blok motora spojeno. Od bakelita valjda il kojeg dreka. Termostat je u to ukopčan i mislim da ide crijevo od antifriza unutra i onda još par crijeva van iz toga vodi... To sam jednom mijenjao i skužio da mi kapa na tome opet, a nemrem se sjetit kako se zove da mogu gledat dalje za to. Također grijanje mi slabije radi. Nije tak vruće kak zna bit, a fakat zna bit. Jel postoji neki grijač ili neki dio u ventilaciji ili gdje je već pa da se to mijenja? thx vozilo u pitanju: golf 3, '94 benzinac 1,6l 55kW. Kućište termostata 030121117N https://www.google.ba/search?q=030121117N&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAsKCekrrZAhWD3SwKHTe2ChQQ_AUICigB&biw=1366&bih=611 Trebam kataloske brojeve od vijka sta drze grill za maglenke i one gumene bijele sta drze samu maglenku koji auto? Share this post Link to post Share on other sites
nightwalker93 5 Posted February 22, 2018 Kućite termostata 030121117N https://www.google.ba/search?q=030121117N&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAsKCekrrZAhWD3SwKHTe2ChQQ_AUICigB&biw=1366&bih=611 koji auto? Golf v gt sport branik Share this post Link to post Share on other sites
VWTDI 5 Posted February 22, 2018 (edited) Trebam kataloske brojeve od vijka sta drze grill za maglenke i one gumene bijele sta drze samu maglenku Kataloski za vijak N 0902941 Kataloski za gumene uticne matice N 90535301 http://vwts.ru/forum_txt/index.php/t105027.html tu je jedan lik slagao maglenke na G5+ . Edited February 22, 2018 by VWTDI Share this post Link to post Share on other sites
nightwalker93 5 Posted February 22, 2018 Uf hvala puno ☺ Share this post Link to post Share on other sites
M4rheeo 3 Posted February 23, 2018 Kućište termostata 030121117N https://www.google.ba/search?q=030121117N&client=firefox-b&dcr=0&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiAsKCekrrZAhWD3SwKHTe2ChQQ_AUICigB&biw=1366&bih=611 kućište termostata... zamisli ti to. I kak sad da me ne bude sram hvala Share this post Link to post Share on other sites