darac mk1 0 Posted November 24, 2010 ja dolazim obavezno, di ima najblize spavati da se ne vozimo puno pijani? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 24, 2010 ja dolazim obavezno, di ima najblize spavati da se ne vozimo puno pijani? http://www.vwtuningshow.com/rooms Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted November 24, 2010 sta je najblize palmi? Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 24, 2010 sta je najblize palmi? Pijesak i more Share this post Link to post Share on other sites
darac mk1 0 Posted November 24, 2010 Pijesak i more odlicno Share this post Link to post Share on other sites
Jura 0 Posted November 24, 2010 u karlovačkom slučaju parking Share this post Link to post Share on other sites
Dado33 0 Posted November 25, 2010 Dođite na tulum koji se ne propušta, druženje s ekipom koja se ne zaboravlja, noć u kojoj nitko ne ostaje trijezan! Hvwala na razumijevanju! Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 25, 2010 Završni ispiti su mi do 15.12. tako da me nema niti ove godine! Uživajte! Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 25, 2010 Završni ispiti su mi do 15.12. tako da me nema niti ove godine! Uživajte! Xmas je 18.12 Robi Share this post Link to post Share on other sites
eDoGTD 0 Posted November 25, 2010 Xmas je 18.12 Robi Faul =) mozda dodem će da vidimo Share this post Link to post Share on other sites
vrvoje_sb 0 Posted November 25, 2010 pozdrav dečeci , ja bi išel malo tamo pojti vine speti i tako hehehee, ajde srki ti ugovori sve ja ću doć potpisat sve ugovore i ostalo šta treba, pozdraF Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 25, 2010 pozdrav dečeci , ja bi išel malo tamo pojti vine speti i tako hehehee, ajde srki ti ugovori sve ja ću doć potpisat sve ugovore i ostalo šta treba, pozdraF :rotfl ugrubo 500 kn i ides platis, potpises i to ti je to... i jos ces tamo rundu platiti Share this post Link to post Share on other sites
Arrow 0 Posted November 26, 2010 aaaa ne seeeeriii!! Krivo sam skužio datum. Dolazim! Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 26, 2010 aaaa ne seeeeriii!! Krivo sam skužio datum. Dolazim! Mislim da vrijeme neće biti dobro!!! Imam takav predosjećaj. Nije to ništa loše što ideš i ti, dapače.. Ali nemogu vjerovat da ideš, niti ja a tako niti vrijeme... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 26, 2010 Ali nemogu vjerovat da ideš, niti ja a tako niti vrijeme... Polako, još su 22 dana do xmasa..... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 26, 2010 (edited) hello from KLC i sve vise i viseee ga ima... EDIT sad je vec sve bijelo,fest ga ima... vele Karlovac je hebacki opremljen ralicama i odma' krecu u akciju,snijega po cesti k'o u prici,ja nijednu ralicu vidio haha Edited November 26, 2010 by VecTDI Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 26, 2010 ma... vaginin dim.... sta je to..... to nije niš... Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 26, 2010 ma... vaginin dim.... sta je to..... to nije niš... ma nis',da... Share this post Link to post Share on other sites
ivwan19 0 Posted November 26, 2010 kako krafne bacas!! to su od prosle godine slike!! Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 26, 2010 kako krafne bacas!! to su od prosle godine slike!! evo,miro nek' ti veli,gleda topic btw. properties slika,datum Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 26, 2010 evo,miro nek' ti veli,gleda topic btw. properties slika,datum je, je i onda je svizac zamotao čokoladu u omot .... Share this post Link to post Share on other sites
dino46 0 Posted November 26, 2010 (edited) je, je i onda je svizac zamotao čokoladu u omot .... hahahahahah vedran molekula, naš osobni meteorolog Edited November 26, 2010 by dino46 Share this post Link to post Share on other sites
Sandro_mk3 0 Posted November 26, 2010 (edited) Još nisan nikad bia i nadan se da me neće ništa spriječit da ove godine Edited November 26, 2010 by Sandro Share this post Link to post Share on other sites
oglascado 0 Posted November 26, 2010 Nemože bit vrime toliko loše koliko mi možemo bit ludi Nakon prošlogodišnje xmas avanture nema govora o lošem vremenu..... Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 26, 2010 Koliko se sječam imam barem 20 pića od raznih forumaša.. a s obzirom da mi je pamcenje kratko stoga molim dotične osobe da me podsjete na samom partiyu..... Šteta da propadne zar ne Vojček,imočanac... predpostavljam da idete u nekom dogovoru pa eto nadam se da cu vam se uvalit u kolonu...al znate kako je s ženama... sumljam da cu onda bit točan ki do sada + roko i vojček ako vodite vaše cure evo odmah zadatak. Fino po dolasku tamo neka se pobrinu za my wife jerbo mi muški imamo drugih poslova Share this post Link to post Share on other sites