kreza 0 Posted November 19, 2010 ako me žena pusti idem i ja s ovom bandom dugopoljskom..... :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
noki 0 Posted November 19, 2010 dolazim prvi put na ovak nesto Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted November 19, 2010 Naravno da dolazi ergela iz Ri.... Baš ergela... Treba potrošit borovičke i medice koje su ostale od Zadra... Share this post Link to post Share on other sites
djuro G3 0 Posted November 19, 2010 ove godine dolazim prvi put vatreno krštenje :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
Ivan-ED30 0 Posted November 19, 2010 ako me žena pusti idem i ja s ovom bandom dugopoljskom..... :rotfl kreza nevridaj :rotfl :rotfl Share this post Link to post Share on other sites
vwrudi 1 Posted November 19, 2010 (edited) Baš ergela... Treba potrošit borovičke i medice koje su ostale od Zadra... Ako ćeš i ti trošiti onda ja ovo nesmijem propustiti!! VWidimo se!!! Edited November 19, 2010 by vwrudi Share this post Link to post Share on other sites
vw bubi 0 Posted November 19, 2010 Ako ćeš i ti trošiti onda ja ovo nesmijem propustiti!! VWidimo se!!! to se popilo odmah drugi vikend poslje zadra naravno, vidimo se i pijemo dalje Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted November 23, 2010 (edited) Ako vrijeme bude ok,dodjem i ja s dragom Edit: Jel se u tom bircu smije pusit? Edited November 23, 2010 by Car GTI Share this post Link to post Share on other sites
Dinoooz 0 Posted November 23, 2010 Svratim možda i ja...ako uspijem kupiti VW do tada : Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 24, 2010 Ako vrijeme bude ok,dodjem i ja s dragom Edit: Jel se u tom bircu smije pusit? pa što u bircu?? nije vam neugodno?? Share this post Link to post Share on other sites
Vec 1 Posted November 24, 2010 Ako vrijeme bude ok,dodjem i ja s dragom Edit: Jel se u tom bircu smije pusit? ja neznam... al' imas zatvorenu terasu na kojoj mozes... Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted November 24, 2010 pa što u bircu?? nije vam neugodno?? uh na ovo sam se dobro nasmijala,baš je dobro pitanje postavio hehe vwidimo se ove godine :-) Share this post Link to post Share on other sites
marko.p 0 Posted November 24, 2010 uh na ovo sam se dobro nasmijala,baš je dobro pitanje postavio hehe vwidimo se ove godine :-) voziš filipa ove godine? Share this post Link to post Share on other sites
Car GTI 0 Posted November 24, 2010 pa što u bircu?? nije vam neugodno?? :rotfl Dobraaaaaaaa Share this post Link to post Share on other sites
Emma 0 Posted November 24, 2010 (edited) voziš filipa ove godine? ak treba hehehe ostaje passo u zg nek on mene vozi Edited November 24, 2010 by Emma Share this post Link to post Share on other sites
AUTOFREAK 218 Posted November 24, 2010 Imam raznih kombinacija (tražim obiteljsku limuzinu) a i ovi moji iz Du nešto nisu zainteresirani (ništa čudno) pa ako dođem dolazim s ženom Dajte mi kakve brojeve za smještaj.... znam znam.. reći ćete da se uvjek postavljaju ista pitanja al boli me đon.. valjda si to mogu priuštiti Share this post Link to post Share on other sites
tomy18 0 Posted November 24, 2010 Ja necu nista garantirat ali nikad se ne zna. A takoder bih htio skinut junf posto bi mi bilo prvi put ove godine! Share this post Link to post Share on other sites
TheFog 1 Posted November 24, 2010 Imam raznih kombinacija (tražim obiteljsku limuzinu) a i ovi moji iz Du nešto nisu zainteresirani (ništa čudno) pa ako dođem dolazim s ženom Dajte mi kakve brojeve za smještaj.... znam znam.. reći ćete da se uvjek postavljaju ista pitanja al boli me đon.. valjda si to mogu priuštiti http://www.vwtuningshow.com/rooms Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 24, 2010 ja i vrvoje ove godine bi isto trebali junf skinuti ... kad je bio KA. .. nek bude i ovo :fakjea vlakom ako treba Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 24, 2010 srki ako budeš iz Rijeke išao javi, pa ćemo iskombinirat da svi zajedno odemo.... Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 24, 2010 srki ako budeš iz Rijeke išao javi, pa ćemo iskombinirat da svi zajedno odemo.... idem sigurno iz rijeke...i vrvoje vjerovatno bilo bi super kada bi svi zajedno isli ... Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 24, 2010 idem sigurno iz rijeke...i vrvoje vjerovatno bilo bi super kada bi svi zajedno isli ... Dogovorit ćemo se, imamo malo više auta sa zimskom opremom ove godine Share this post Link to post Share on other sites
srki 0 Posted November 24, 2010 Dogovorit ćemo se, imamo malo više auta sa zimskom opremom ove godine :lol2 dogovoreno :zivio Share this post Link to post Share on other sites
Gerbi 0 Posted November 24, 2010 Dogovorit ćemo se, imamo malo više auta sa zimskom opremom ove godine Ja ću uzet //// vozilo u krajnjoj nuždi pa smještaj nije problem! Share this post Link to post Share on other sites
Trojan 0 Posted November 24, 2010 Ja ću uzet //// vozilo u krajnjoj nuždi pa smještaj nije problem! Mislim da nam neće trebat //// vozilo Kod mene sad ide 5 komada bez da trzne Share this post Link to post Share on other sites