stivic 0 Posted November 20, 2010 radi se o golfu dvojki a o motru 1.6d i 1.8bpozzz pošto je dizel dao svoje u imam također benzin motor u dobrom stanju sad me zanima na šta trebam pripazit kod kompletne zamjene jel paše instalacija il je moram komplet mjenjat il samo neke stvari i da polosovine jel paušu kad bi samo kod motora zamjenio tako da bi stavio od dizela poluosovine na benzin jer su u dobrom stanju Share this post Link to post Share on other sites
puks 0 Posted November 20, 2010 radi se o golfu dvojki a o motru 1.6d i 1.8bpozzz pošto je dizel dao svoje u imam također benzin motor u dobrom stanju sad me zanima na šta trebam pripazit kod kompletne zamjene jel paše instalacija il je moram komplet mjenjat il samo neke stvari i da polosovine jel paušu kad bi samo kod motora zamjenio tako da bi stavio od dizela poluosovine na benzin jer su u dobrom stanju Pase ti getriba i poluosovine i nosaci motora ostalo treba sve promjeniti, instalacija od diesela je sa upola manje zica nego benzinska, ako je "i" onda ti treba i pumpa goriva u rezervaru i instalacija do iste...... neisplativo Share this post Link to post Share on other sites
stivic 0 Posted November 20, 2010 Pase ti getriba i poluosovine i nosaci motora ostalo treba sve promjeniti, instalacija od diesela je sa upola manje zica nego benzinska, ako je "i" onda ti treba i pumpa goriva u rezervaru i instalacija do iste...... hvala na odgovoru to mi bilo najbitnie polu osovine da pašu..imam svu instalaciju od bivšeg auta samo me zanimalo jer je moram mjenjat malo je to više posla hvala na odgovoru Share this post Link to post Share on other sites