knez 0 Posted November 24, 2010 posto sam ubacio motor tdi u golfa a nije me ovoliko nasekirao ni G60 motor dali bi netko od vas znao razlog zasto slabo vuce?? sta moze biti kod ovih tdi jer ja nemam pojma u ovaj motor...radi se o motoru 94god i iz passata je a oznaka motora je 1Z.. sva vakum crijeva su nova stavljena a posto neodgovara kutija od zraka stavljena je gljiva i stvarno zvizdi turbina za moj ukus i previse pa jel moze bit da turbo nije u redu ili sta vec moze biti pomagajte molim vas ako ista znate??? koristio i search ali nema slicno ovako nista... cini mi se kad stisnem malo gas kao da ce dobro povuci ali cim zapucam punim ide kao obicni dizel samo sto zvizdi turbo koda ce poletiti... Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted November 24, 2010 tdi 90ks ili 110ks? Share this post Link to post Share on other sites
wildD 1 Posted November 24, 2010 tdi 90ks ili 110ks? piše ti lijepo da je 1Z motor dakle 90ks btw knez evo ti link pa da znaš odakle krenuti iako meni smrdi na MAf senzor,jesi ga uopće uštekao? http://www.vwclubcroatia.com/forums/index....showtopic=39922 Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted November 24, 2010 to je ustekano,a ovaj link sam i prije citao dok sam imao g60 i to nekoliko puta pa sam se dvoumio za motor samo radi ovog topica jer vidim vise zajebancije nego g60 ali eto tako je kako je,motor je ubacen i sad sam ga opet vozao i s pola gasa bas ono povuce i kad mislis da ce sa punim gasom jos bolje povuci on nastavi ici bez ikakva trzaja... posto sam samo gas prebacio elektricni vidim da ima nesto na njemu sa pipkom za vakum crijevo a to mi nije ustekano pa jel moze to biti i ako treba di se usteka??? Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted November 24, 2010 provjeri si za pocetak dali si vakuum crijevo dobro nagurao na odgovarajuce prikljucke (po nekoj shemi ili po originalu)...ak su dva kriva stavljeni onda nece ic...a imas i search pa malo po forumu trazi.... AGR,MAF,senzor pritiska turbine,rupa u sistemu itd itd... Share this post Link to post Share on other sites
TOMZG 1 Posted November 24, 2010 isprika, nisam vidio oznaku motora, rekao ti je jady ukratko sve... Share this post Link to post Share on other sites
knez 0 Posted November 26, 2010 evo danas sam malo gledao i kad dam kontakt nama nikakvog klika u n75 ventilu a ima struju na kablu,i kad dam puni gas puse kao da je pukla cijev u sistemu ali to je sve ok,isti zvuk kao da turbina goni sve vani... ima li ovaj ventil kupit i koliko dodje u vw??? hvala.. Share this post Link to post Share on other sites
jady 5 Posted November 29, 2010 N75 ventil mozes kupit kod ovlastenog,oglasnik,auto otpad ili ovdje.....stavi oglas da trazis.novi je dosta skup... al ne klika on kad se motor pali... probaj slijedece....skini bocni zmigavac i spoji struju do zmigava direktno na taj ventil....ak ti ventil kak bi zmigavac trebao raditi onda je ispravan... Share this post Link to post Share on other sites
josip_gtitdi 0 Posted November 29, 2010 evo danas sam malo gledao i kad dam kontakt nama nikakvog klika u n75 ventilu a ima struju na kablu,i kad dam puni gas puse kao da je pukla cijev u sistemu ali to je sve ok,isti zvuk kao da turbina goni sve vani... ima li ovaj ventil kupit i koliko dodje u vw??? hvala.. u njemackoj sam platio 80€, kod jelica su trazili 240KM Share this post Link to post Share on other sites
G-Unit 32 Posted November 29, 2010 (edited) Mora slabo vuć poslje g60, vjerojatno se moraš priviknut na manjak od 100-injak ks Edited November 29, 2010 by G-Unit Share this post Link to post Share on other sites