Veky_G 0 Posted November 24, 2010 Zanima me kolko bi okvirno koštalo lakiranje lajsni, kvaka i zadnjeg branika golfa V u boju auta. Golf je inaće metalik srebrni. Zanima me čisto informativno da ne bi lakireru platio puno više nego posao doista vrijedi.. Share this post Link to post Share on other sites
Biker boy 0 Posted November 24, 2010 teško ćeš nač lakirera koji bi se htio zafrkavati sa lajsnama i kvakama... a da još to kvalitetno obradi... u večini slučajeva to nije dobro pripremljeno, tak da se farba dobro ne prihvati za površinu... Javi se članu ''dvojka''... Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted November 24, 2010 ma neznam al nebih dao više od 1000 kn za to, premalo je to stvari da bi više od toga vrijedilo Share this post Link to post Share on other sites
Veky_G 0 Posted November 24, 2010 Znam da je malo toga za lakirati al je zafrkancija s time.. Auto puno, puno bolje izgleda sa ofarbanim lajsnama, kvakama i zadnjim branikom tako da mi neće biti žao dati novac za to, samo moram naći dobrog lakirera i koji me neće previše opaliti po džepu.. Share this post Link to post Share on other sites
MarioIV 11 Posted November 24, 2010 ma neznam al nebih dao više od 1000 kn za to, premalo je to stvari da bi više od toga vrijedilo cuj to,, nije ovo tema kolko bi ti dao cijena je 250 eura minimalno za ok posao U vw je 250 eur lakiranje prednjeg i zadnejg lipa,za golf v konkretno,bez lajsni i kvaka Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 24, 2010 (edited) ak nije nesto razmrdano da je nagnjecen branik pa popucao lak, (vecina ne vidi to okom) ako nije od kamencica tj akosamo treba lakiranje i ovo ostalo sto si naveo ako je ok stanje moja procjena oko 1200kn kod mene + montaza lajsni, zbilja ne pamtim kako se montira kod golfa 5 jer nisam nikad radio taj auto, ako je na trakice, onda jos mi trakice platis, to je to, mislim da iznad ova bagra moze raditi nekome kome je stalo do imena izvodjaca radova radi sminke, ja znam da su moj country lakirali u zubaku i svakom bez srama cu pokazat kako su izlakirali - nikak, pa eto edit - hahahaha - ne mislim na ovo pod iznad ova bagra na postove iznad nego na -iznad te cjene ma u biti mozda ide i povoljnije, no necu unaprijed govoriti na nevidjeno, znate li samo koji je rizik danas da ce stranka biti zadovoljna - 20:80% moja slobodna procjena tako da se treba vraski potruditi a to uzme mnogo vremena a time i novca vise ode Edited November 24, 2010 by dvojka Share this post Link to post Share on other sites
Veky_G 0 Posted November 24, 2010 ak nije nesto razmrdano da je nagnjecen branik pa popucao lak, (vecina ne vidi to okom) ako nije od kamencica tj akosamo treba lakiranje i ovo ostalo sto si naveo ako je ok stanje moja procjena oko 1200kn kod mene + montaza lajsni, zbilja ne pamtim kako se montira kod golfa 5 jer nisam nikad radio taj auto, ako je na trakice, onda jos mi trakice platis, to je to, mislim da iznad ova bagra moze raditi nekome kome je stalo do imena izvodjaca radova radi sminke, ja znam da su moj country lakirali u zubaku i svakom bez srama cu pokazat kako su izlakirali - nikak, pa eto edit - hahahaha - ne mislim na ovo pod iznad ova bagra na postove iznad nego na -iznad te cjene ma u biti mozda ide i povoljnije, no necu unaprijed govoriti na nevidjeno, znate li samo koji je rizik danas da ce stranka biti zadovoljna - 20:80% moja slobodna procjena tako da se treba vraski potruditi a to uzme mnogo vremena a time i novca vise ode Tvoja cijena od nekih 1200 kn mi se čini realnom, samo što sam ja iz Varaždina pa mi se baš ne isplati dolazit do tebe.. Moram se malo raspitat u Varaždinu kakve su cijene.. Share this post Link to post Share on other sites
RD1 0 Posted November 24, 2010 cuj to,, nije ovo tema kolko bi ti dao cijena je 250 eura minimalno za ok posao U vw je 250 eur lakiranje prednjeg i zadnejg lipa,za golf v konkretno,bez lajsni i kvaka pitao je čovjek kolko je ok cijena, naravno da će svaki drukčije tražit al ja nebi nikom više od toga platio... ovo što dvojka kaže je ajde realna cijena i platio bi mu... a to šta oni u vw-u imaju satnicu kakvu imaju, to nije moj problem i auto bi tamo zadnje vozio za takve stvari lakirat Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 24, 2010 Tvoja cijena od nekih 1200 kn mi se čini realnom, samo što sam ja iz Varaždina pa mi se baš ne isplati dolazit do tebe.. Moram se malo raspitat u Varaždinu kakve su cijene.. a das city exu ina svu tu cjenu ubrojis 2x50-60kn das napraviti bazu u bojama i lakovima i samo mi posaljes elemente na pripremu i lakiranje, danas deci nije nist nemoguce, doma ce ti doci sve uredno i neosteceno Share this post Link to post Share on other sites
Veky_G 0 Posted November 24, 2010 a das city exu ina svu tu cjenu ubrojis 2x50-60kn das napraviti bazu u bojama i lakovima i samo mi posaljes elemente na pripremu i lakiranje, danas deci nije nist nemoguce, doma ce ti doci sve uredno i neosteceno Znam da se da riješit i preko city ex-a al ja više volim ostavit auto pri majstoru i doći po gotov auto.. Share this post Link to post Share on other sites
inkasator01 0 Posted November 24, 2010 (edited) nemoj to dat bilo kome da ti radi, bilo bi poželjno kupit i nove lajsne a ako ćeš ostavit stare, samo 3m dvostrana traka ti košta oko 150 200 kn!lajsne će ti itpadat, treba tome posvetit vremena da se očiste lajsne i takve stvari, 1000 kn mi je smješna cifra za to, i ja to nebi nikad dao nekom pujtaru da mi radi na dvorištu, ako ne možeš platit, stvarno bolje nemoj radit!to definitivno na sivom autu jaako digne izgled a dvojka je filozof, 1200 kn plus montiranje i trakice pa opet dođe na 1500!hahahh Edited November 24, 2010 by inkasator01 Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 25, 2010 imam ti ja frenda koji ti to jako dobro radi za sitnu lovu...ako te zanima mogu ga pitat koliko bi ga dosao taj zahvat, ali naravno, ako zelis doci u zg, odnosno u remetincu je on...pozz Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 25, 2010 a dvojka je filozof, 1200 kn plus montiranje i trakice pa opet dođe na 1500!hahahh a sta bi ja trebao, pokloniti nekome montazne trakice,nije ta cjena trake, mozda za tebe je, manje dodje, a svaka kuna je vazna, cesto se dogodi takav dodatan izdatak na poslu i sta na kraju - presutim, pa si izracunam sta sam zaradio, 100-200 kuna na 2-3 dana posla sve skupa, jako lijepa dnevnica, a jos k tome zakasnim sa drugim obecanim terminima i sta - samo se zakopam duboko, ima to sve svoju logiku volio bi ja pogledat da svi vide stanje branika pa da se onda zapitamo o cjeni, ako je lak ostecen, ili bilo kakvo ostecenje . nagnjecenje e onda bi volio da svi vidite koliki je to posao sanacije vremenski i ostalo da se to na kraju napravi a da nakon lakiranja izgleda savrseno Share this post Link to post Share on other sites
SDI_racer 0 Posted November 25, 2010 a sta bi ja trebao, pokloniti nekome montazne trakice,nije ta cjena trake, mozda za tebe je, manje dodje, a svaka kuna je vazna, cesto se dogodi takav dodatan izdatak na poslu i sta na kraju - presutim, pa si izracunam sta sam zaradio, 100-200 kuna na 2-3 dana posla sve skupa, jako lijepa dnevnica, a jos k tome zakasnim sa drugim obecanim terminima i sta - samo se zakopam duboko, ima to sve svoju logiku volio bi ja pogledat da svi vide stanje branika pa da se onda zapitamo o cjeni, ako je lak ostecen, ili bilo kakvo ostecenje . nagnjecenje e onda bi volio da svi vidite koliki je to posao sanacije vremenski i ostalo da se to na kraju napravi a da nakon lakiranja izgleda savrseno Dvojka s čim neutraliziraš kemije koje su mazane da bi dale sjaj crnim plastičnim djelovima kad ih hočeš pobojati u boju karoserije? Mislim svoje na mercu pošpricati jer je sada classic pa ima crne ručke a da mi poslje sve to ne otpadne. Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 25, 2010 Dvojka s čim neutraliziraš kemije koje su mazane da bi dale sjaj crnim plastičnim djelovima kad ih hočeš pobojati u boju karoserije? Mislim svoje na mercu pošpricati jer je sada classic pa ima crne ručke a da mi poslje sve to ne otpadne. operes acetonom (ni slucajno nitrom) a onda antisilikonom, pa blago prodjes spuzvicom (skotch brajd) prajmer za plastiku, filler, baza, lak s elastik aditivom i to je to Share this post Link to post Share on other sites
frenki 0 Posted November 25, 2010 operes acetonom (ni slucajno nitrom) a onda antisilikonom, pa blago prodjes spuzvicom (skotch brajd) prajmer za plastiku, filler, baza, lak s elastik aditivom i to je to Zakaj ne nitrom??? Ja sam masu stvari takovih pral nitrom i odlično boja drži, a kad sam pral i čistil onim čistilom za plastiku sve je brzo počelo padati dole. Zakaj to?? Share this post Link to post Share on other sites
dvojka 1 Posted November 25, 2010 Zakaj ne nitrom??? Ja sam masu stvari takovih pral nitrom i odlično boja drži, a kad sam pral i čistil onim čistilom za plastiku sve je brzo počelo padati dole. Zakaj to?? pa eto otkud ces znat koja je plastika (materija) neke ti nitro ziv nagrize pojede u sekundi, omeksa, izvitoperi. ja krpam lajsne farbam nanovo, cesto i sa 1k teksturnim bojama, sta ako naletis na takvu koja je vec farbana krpana, varena, mozda neces ni skuziti dok je ne operes, e onda si zadas posla pravoga, pogledajte ovo pa recite nesto, ajde sta bi vi napravili tu po ovo pitanju a da ne mjenjate komplet plastike naokolo auta, vec su farbane sve i svakako, penzlom, nitro bojom, na mjestima teksture nema nikako, puno kita, grbavo, zao mi je sto ne mogu naci slike kad je bilo gotovo ali dobar je primjer zasto ne nitrom i zasto treba paziti Share this post Link to post Share on other sites
Srdjo 0 Posted November 26, 2010 Pozz, nikakva to nije zajebancija, veoma prosto za ljude koji znaju raditi.. JA sam u ovlastenom VW servisu platio 200eur SVE ! prednji lip, zadnji branik, retrovizori, oni vragovi na braniku, lajsne i kvake... Share this post Link to post Share on other sites
Veky_G 0 Posted November 26, 2010 imam ti ja frenda koji ti to jako dobro radi za sitnu lovu...ako te zanima mogu ga pitat koliko bi ga dosao taj zahvat, ali naravno, ako zelis doci u zg, odnosno u remetincu je on...pozz Raspitat ću se najprije u svojoj okolici kolko bi došlo, pa ako mi se bude činilo skupo, javim ti da se dogovorim s tvojim frendom. Thnx Share this post Link to post Share on other sites
boby 1 Posted November 26, 2010 ma bježi od ove bande Varaždinske mater im pa to je da ne povjeruješ , jedino kaj ti mogu dat savjet relacija VŽ -KC nema jednog dobrog lakirera. jedini za kojeg sam čul da radi do nekle je Abarth u međimurju . velim ti ovo iz vlastitog iskustva jer bil sam kod večine lakirera i to je jedan živi šlamparaj ak se hočeš uvjeriti u to reci lakireu dali prihvača reklamaciju na svoj posel i sve ti bu jasno Share this post Link to post Share on other sites
Passat TDI 0 Posted November 26, 2010 Raspitat ću se najprije u svojoj okolici kolko bi došlo, pa ako mi se bude činilo skupo, javim ti da se dogovorim s tvojim frendom. Thnx ok...ali mislm da i da ti je 5 vrata golf ne vjerujem da bi te kod njega kostalo vise od 1000kn, ma i manje valjda...ugl ne znam sad tocno, ali mogao bi dobro proc ako on vec ima tu boju, pa je ne mora ici kupovat... i da, nisam siguran ali moguce da ti on lajsne moze ofarbat bez da ih skida ako tako hoces... pozzz... Share this post Link to post Share on other sites